Praktiska bordslampor

Bend bordlampa

Bend bordlampa

Bend är en stilren och praktisk bordlampa med en flexibel arm som du kan rikta och böja helt efter eget behov och tycke. Väldigt tuff bordlampa i metall som finns i färgerna ljusgrå, mörkgrå och mattsvart. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra och behagligt ljus. Sladdlängd: 180cm, svart plastkabel. Integrerad LED-belysning (8W)

Till butik
Futura

Futura

Futura Power LED bordlampa. Praktisk flex arm. Ger ett otroligt fint ljus. Ljuskälla – Power LED 2x3W Höjd – 440-550mm Dimmer – Nej

Till butik
Skrivbordslampa svart/guld Hubsch

Skrivbordslampa svart/guld Hubsch

Snygg och praktisk bordlampa i svartlackad metall med detaljer i guld. Riktbar skärm och strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Sarek bordlampa

Sarek bordlampa

En härlig skrivbordlampa i metall, med en blankröd yta och en praktisk flexarm. Perfekt som arbetslampa, då du enkelt kan justera lampan efter eget behov. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Pinch bordlampa

Pinch bordlampa

Pinch är inte bara en otroligt snygg och tuff inredningsdetalj – den är mångsidig och otroligt praktisk också! Skruva fast den på matbordet, hyllan, fönsterbrädan eller var du än önskar. Kombinera gärna med en dekorativ glödlampa för snyggast resultat. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Vägghylla med lampa

Vägghylla med lampa

Smart lamphylla med USB-port – perfekt som sängbord!Box är en stilren vägg- och bordslampa med smart design och funktion. Hyllan är utrustad med en vit textilkabel, stickpropp, USB-uttag samt strömbrytare på väggplattan. USB-porten lämpar sig perfekt för exempelvis laddning av en mobiltelefon som kan vila på hyllplanet. Nu blir det både snyggt och enkelt att ha en fulladdad mobiltelefon nära till hands!Denna designlampa passar i hemmets alla rum och är framförallt praktisk i sovrummet! Hyllan kan antingen monteras på väggen istället för sängbord, eller stå som en bordslampa på ett befintligt sängbord. Välj mellan svart, vit, roströd eller mörkblå i drop down-menyn!Obs! Ljuskälla ingår ej men kan köpas till här!Mått: H 30 x B 18 x D 13 cm. Lamphållare: E14 Max 40W. Varje lampa har en vit textilkabel (trots att visa miljöbilder kan se annorlunda ut). Design: Malin Lundmark. Varumärke: Globen Lighting.

Till butik
Apollo bordlampa 1

Apollo bordlampa 1

Apollo bordlampa är inte bara fin att se på – den är också praktisk och väldigt lätt att placera i ditt hem. Lampan är enkel att justera och rikta efter eget behov, samtidigt som den sprider ett optimalt arbetsljus. Finns i både mattsvart och vitt, bägge med stilrena detaljer i krom. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bordslampa Conic

Bordslampa Conic

Conic Table Lamp är en praktisk och lekfull bordslampa från Menu, formgiven av Thomas Bentzen. Lampan är resultatet av designerns experiment med geometri och

Till butik
LED Desk skrivbordslampa

LED Desk skrivbordslampa

Enkel och praktisk skrivbordslampa med integrerad LED-belysning som ger ett bra läsljus. Strömbrytare på lampan.

Till butik
Lampa UNILUX Mambo LED

Lampa UNILUX Mambo LED

Unilux Mambo LED-skrivbordslampan är funktionell, snygg, ekonomisk och passar perfekt in i all moderna inredningar. Det roterande huvudet är försett med en antireflexspridare, vilket ger bättre spridning av ljuset på arbetsytan. Mambo LED-skrivbordslampan har en dubbelledad arm som är försedd med kompensationsfjädrar, vilket gör att den göra stora och smidiga rörelser. Användaren kan justera ljusets intensitet med dimmern och enkelt rikta ljuset genom att justera lampans roterande huvud.

Till butik
Duet bordlampa vit/mässing

Duet bordlampa vit/mässing

Snygga bordlampan Duet, i vitlackerad metall med en praktisk och flexibel arm i mässing. Optimal till läsning. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.  

Till butik
Bordslampa KIDS CONCEPT

Bordslampa KIDS CONCEPT

Bordslampa med moln och små stjärnorBlå bordslampa från Kids Concept med moln och små stjärnor. Denna lampa blir en dekorativ och praktisk inredningsdetalj i barnrummet!Ingår i serien Star. Storlek: 15×33 cmMaterial: Textil/metallFärg: Blå

Till butik
FollowMe LED

FollowMe LED

FollowMe är en vacker och praktisk bordlampa som du kan bära med dig var du vill, även utomhus. Terasser, balkonger, ut på promenaden eller var som helst där du inte har tillgång till levande ljus. Lampan är utrustad med LED-teknik och är även dimbar. Batteriet är inbyggt och du laddar enkelt bordlampan via USB-porten. Integrerad LED-belysning.

Till butik
Bordlampa Etui

Bordlampa Etui

Praktisk lampa med förvaring för smycken. Etui är bordslampa är en lampa i en häftig form. Basen består av ett etui klätt i filt dvs ett fack med plats för förvaring av ex smycken eller medicin eller något annat litet som du inte vill tappa bort. Tillverkad av vitlackad metall med matt finish och vit bomullsskärm. Transparent kabel, 2 m medföljer. Ljuskälla ingår ej.  H53 Ø13 cm. Volt/Max watt/Sockel: 230V/15W/E27.  

Till butik
Star Wars flex LED

Star Wars flex LED

En praktisk bordlampa med populära motiv från Star Wars. Lampan är utrustad med LED-belysning som gör att lampan inte blir varm att ta på, samtidigt som den sprider ett bra ljus. Med hjälp av den flexibla armen på lampan så är det enkelt att rikta ljuset efter behov. En riktig favorit i barnrummet! Integrerad LED-belysning.

Till butik
Flamingo bordlampa

Flamingo bordlampa

Snygga bordlampan Flamingo, designad av Joakim Thedin. Stilren, tuff och praktisk bordlampa, tillverkad i metall med en mattsvart yta. Insidan av skärmen är vit och den sprider ett bra ljus – perfekt att placera på skrivbordet eller i läshörnan. Samtidigt så är Flamingo en väldigt trevlig inredningsdetalj som enkelt går att matcha med övrig inredning!  Sladdlängd: 200cm, svart textilkabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Princess flex LED

Princess flex LED

En praktisk bordlampa med några av favoritprinsessorna från Disney som motiv. Lampan är utrustad med LED-belysning som gör att lampan inte blir varm att ta på, samtidigt som den sprider ett bra ljus. Med hjälp av den flexibla armen på lampan så är det enkelt att rikta ljuset efter behov. En riktig favorit i barnrummet! Integrerad LED-belysning.

Till butik
Koster bordlampa flex

Koster bordlampa flex

Koster är en enkel och praktisk bordlampa som är optimal att placera på skrivbordet. Den har en flexibel arm i krom som gör att du enkelt kan rikta den efter behov. Den är också utrustad med dimmer så att du enkelt kan ställa in ljusstyrkan på lampan. Arbetsbelysning eller mysbelysning – du väljer.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Frozen flex LED

Frozen flex LED

En praktisk bordlampa med de populära karaktärerna från Frozen som motiv. Lampan är utrustad med LED-belysning som gör att lampan inte blir varm att ta på, samtidigt som den sprider ett bra ljus. Med hjälp av den flexibla armen på lampan så är det enkelt att rikta ljuset efter behov. En riktig favorit i barnrummet! Integrerad LED-belysning.

Till butik
FollowMe plus LED

FollowMe plus LED

Den populära bärbara lampan FollowMe – nu även i en större storlek. FollowMe är en vacker och praktisk bordlampa som du kan bära med dig var du vill, även utomhus. Terasser, balkonger, ut på promenaden eller var som helst där du inte har tillgång till levande ljus. Lampan är utrustad med LED-teknik och är även dimbar. Batteriet är inbyggt och du laddar enkelt bordlampan via USB-porten. Integrerad LED-belysning.

Till butik
Avengers flex LED

Avengers flex LED

En praktisk bordlampa med de populära karaktärerna från Avengers som motiv. Lampan är utrustad med LED-belysning som gör att lampan inte blir varm att ta på, samtidigt som den sprider ett bra ljus. Med hjälp av den flexibla armen på lampan så är det enkelt att rikta ljuset efter behov. En riktig favorit i barnrummet! Integrerad LED-belysning.

Till butik
Telescope bordlampa

Telescope bordlampa

Telescope är en tuff bordlampa, tillverkad i stål med en praktisk spotlight som du kan rikta efter behov. Snygg inredningsdetalj samtidigt som den ger ett bra ljus, perfekt till läsning eller för att lysa upp vissa punkter i rummet. Finns i mattsvart eller krom. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Calpo 1 bordlampa LED

Calpo 1 bordlampa LED

En enkel men praktisk bordlampa i vit stål Integrerad LED-belysning. Ger ett bra ljus och är utrustad med touch-strömbrytare som är placerad på foten. LED-lampan går att byta.

Till butik
Conic bordlampa

Conic bordlampa

Vackra Conic bordlampa, designad av Thomas Bentzen, kan beskrivas som praktisk samtidigt som den har ett vänligt och lekfullt uttryck. Stilren bordlampa som både ger ett bra ljus samtidigt som den är en otroligt tilltalande inredningsdetalj. Tillverkad i pulverlackad stål. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Cato LED skrivbordslampa

Cato LED skrivbordslampa

Stilren och praktisk skrivbordslampa med flexibelt lamphuvud. Dimmer på foten. Utbytbar LED-lampa ingår (motsvarar ca 30W).

Till butik
Pastill bordlampa LED

Pastill bordlampa LED

Snygga och praktiska bordlampa Pastill, tillverkad i stål med en mycket praktisk flexarm som gör att du enkelt kan rikta ljuset efter behov. Du tänder och släcker lampan på bordplattan. Integrerad LED-belysning. 

Till butik
Hobby

Hobby

Praktisk och enkel skrivbordslampa med två ledbara armar.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Gotland skrivbordslampa

Gotland skrivbordslampa

Gotland är en stilren och praktisk skrivbordslampa med ställbar vinkelarm. Snygga kromade detaljer och även ett ställbart lamphuvud. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Glitch skrivbordslampa

Glitch skrivbordslampa

Läslampa med Power LED som ger ett riktigt bra ljus! Snygg design och praktisk armatur med strömbrytare på lampan. Ger ett varmvitt ljus som är behagligt att läsa i! Material – Metall

Till butik