Alla bordslampor från LampGallerian

Morrocan bordlampa

Morrocan bordlampa

Vacker, stilren bordlampa. Tillverkad i metall med finish i borstad krom och en härlig marockansk design. Lampan är prydd med kristaller som gör att ljuset sprids på ett vackert sätt när den är tänd. Den skapar en lite lyxig känsla och är lätt att placera ut i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Ocean bordlampa

Ocean bordlampa

Havet är vackert och förtrollande och har en förmåga att skapa harmoni och lugn hos många människor. Med bordlampan Ocean så kan du återskapa denna känslan hemma hos dig! Foten på lampan är tillverkad i glas och har lyckats fånga havets färger och mystik. Ocean har detaljer i metall och en enkel, vit textilskärm.  Sladdlängd: 200cm, svart sladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Carrie bordlampa

Carrie bordlampa

Snygg bordlampa i metall med ett dekorativt handtag. Skapad i en stilren design och sprider ett bra ljus. Passar lika bra jämte sängen som på skrivbordet. Finns i antingen svart eller vit. Transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Sita bordlampa

Sita bordlampa

Vackra Sita är en bordlampa som är tillverkad i metall och har ett mycket dekorativt hålmönster genomgående längs hela skärmen. När lampan är tänd sprids ett fint ljus genom mönstret som skapar en vacker ljusbild i rummet. Sita har en yta i antiksilver. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Carlton 2 bordlampa

Carlton 2 bordlampa

Carlton är en tuff bordlampa med svart, diamantinspirerad fot i metall kombinerat med en behaglig vit skärm. En bordlampa som gör det lilla extra och passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet. Strömbrytare och matchande sladd. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Mojada bordlampa

Mojada bordlampa

Mojada bordlampa är unik i sitt utförande, med en tuff grå fot i glas som är prydd av en whiskeyetikett. Du behöver absolut inte vara en whiskeyfantast för att uppskatta denna lampan, den är väldigt fin i sin varma gråa färg och förkromade detaljer. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Clive bordlampa

Clive bordlampa

Clive är en väldigt spännande bordlampa i en unik och tuff design. Ljuskällan är fullt synlig bak skärmen så använd en dekorativ sådan för att sätta din egna stil på lampan. Placera den på bordet, bänken eller i fönstret och låt den sprida sitt ljus hemma hos dig.  Sladdlängd: 200cm svart textilsladd + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Toreno LED

Toreno LED

Skrivbordslampa med integrerad LED med dimmer på foten. Ger ett varmvitt ljus och passar perfekt på skrivbordet! Sladd med stickkontakt.

Till butik
Cia

Cia

Cia är en snygg och elegant bordlampa med svart stomme och dekorativa detaljer i mässing. Bordlampan kommer komplett med den svarta skärmen Mia med guldig insida.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Make love not war bordlampa

Make love not war bordlampa

Snygg bordlampa i svartlackad metall och en svart rektangulär skärm. I mitten av foten står budskapet make love not war som lyser upp när lampan är tänd. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Ginger 20 M LED

Ginger 20 M LED

Fantastisk bordlampa från Marset. Integrerad LED-teknik som ger ett varmt och fint ljus. Sladd med stickkontakt och strömbrytare på lampan. Batteriteknik som gör att efter lampan varit strömförsörjd 24h så kan den lysa utan sladd upp till 20h!

Till butik
Reade bordlampa

Reade bordlampa

Read är en vacker och elegant bordlampa, gjord i borstad stål med svart lampsockel och matchande textilkabel. Bordlampan är otroligt stilren och passar lika bra på sängbordet som på bänken eller i fönstret. Matcha med en dekorativ glödlampa i egen smak och tycke för att sätta din egna prägel på lampan. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Cosy in

Cosy in

Vackra bordlampan Cosy In White är skapad i munblåst opalglas. Väldigt fin lampa som du kan placera överallt i ditt hem – den sprider en välkomnande atmosfär i rummet, en riktig myslampa. Finns även i en mindre storlek. Sladdlängd: 180cm, strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Butler bordlampa

Butler bordlampa

Bordlampan Butler till din tjänst! En snygg och festlig bordlampa som kommer i två olika färger. Väldigt vacker, enkel och stilren bordlampa som passar lika bra på bänken och bordet som på nattduksbordet. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Ruby bord

Ruby bord

Ruby är en vacker bordlampa i rökfärgat glas, skapad i en otroligt fin design. Sprider ett varmt och välkomnande ljus när den är tänd. Använd gärna en dekorativ glödlampa eftersom den visar lite bak glaset. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Ståtlig bordlampa

Ståtlig bordlampa

Ståtlig är en bordlampa som troligtvis är olik de flesta andra lampor som du har sett. Ståtlig har runda, mjuka former i mässing och matchande tygsladd. Kombinera med en dekorativ glödlampa som du kan variera i oändlighet! Se på bilderna för att få lite inspiration. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Emma vit/vit hög

Emma vit/vit hög

Fina bordlampan Emma med en vit skärm och vacker, vit bordsfot. En fin bordlampa i härliga och behagliga färger, passar lika bra i fönstret som på bänken eller bordet. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Wood bordlampa

Wood bordlampa

Wood är en unik och snygg bordlampa i furu med vit sladd. Mycket trevlig bordlampa som kan användas på skrivbordet, bänken eller vid sängen. En modern tolkning av den klassiska arkitektlampan. Sladdlängd: 230cm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Skir bordlampa kräm

Skir bordlampa kräm

Skir är en lyxig bordlampa i metall, med dekorativa prismor i glas. Placera på bordet, bänken eller i ditt fönster och låt ljuset spridas vackert genom prismorna. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Melwin bordlampa touch

Melwin bordlampa touch

Bordlampa i metall med vit linneskärm. Touchfunktion på lampan vilket innebär att du kan dimra lampan genom att ta på den (tre steg). Levereras med transparant sladd med stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bordlampa Ax

Bordlampa Ax

Snygg bordlampa i metall med skuret mönster. Ger ett fint sken när den är tänd. Levereras med sladd med stickkontakt och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Etui bordlampa

Etui bordlampa

Stilren bordlampa i rund och mjuk design. I foten finner du ett såkallat etui – en öppning där du kan förvara t. ex. smycken eller nycklar. Du öppnar den enkelt med hjälp av den lilla knappen som är placerad på lampans fot. Lampans skärm är i bomull och basen i metall.  Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Skrivbordslampa vit/krom

Skrivbordslampa vit/krom

Modern och stilren bordslampa i metall, med vit yta kombinerat med snygga detaljer i krom. Rikta enkelt ljuset med hjälp av stången som är placerad under lampans skärm – mycket smidigt med lampans flexarm. Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Mr Hyde bordlampa

Mr Hyde bordlampa

Snygga bordslampan Mr Hyde i metall som kommer i mattsvart, mattvit och matt smaragdgrön. Detaljerna på lampan är i borstad mässing, vilket skapar en snygg kontrast. Huvudet är riktbart och lampan går att korta ner till en mindre variant.  200cm transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
FollowMe LED

FollowMe LED

FollowMe är en vacker och praktisk bordlampa som du kan bära med dig var du vill, även utomhus. Terasser, balkonger, ut på promenaden eller var som helst där du inte har tillgång till levande ljus. Lampan är utrustad med LED-teknik och är även dimbar. Batteriet är inbyggt och du laddar enkelt bordlampan via USB-porten. Integrerad LED-belysning.

Till butik
Våreld bordlampa

Våreld bordlampa

Tiffanylampan Våreld, med rektangulär skärm av handskuret glas och fina blomsterdetaljer. Finns även i en större variant. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Mickey Mouse bordlampa LED

Mickey Mouse bordlampa LED

Mickey Mouse bordlampa är snygg, färgglad och otroligt härlig bordlampa med Musse Pigg som motiv. Den är lugnande under natten och den integrerade LED-lampan sprider ett lugnt och varmt ljus.  Integrerad LED-belysning.

Till butik
Calpo 1 bordlampa LED

Calpo 1 bordlampa LED

En enkel men praktisk bordlampa i vit stål Integrerad LED-belysning. Ger ett bra ljus och är utrustad med touch-strömbrytare som är placerad på foten. LED-lampan går att byta.

Till butik
Cool bordlampa antikmässing

Cool bordlampa antikmässing

Cool bordlampa i antikmässing med en mörkmålad träfot. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Hobby bordslampa

Hobby bordslampa

En snygg bordlampa i industriell design. Har en ställbar arm och ett justerbart huvud. Lampan ger ett perfekt arbetsljus och går att placera på alla typer av bord. Max tjocklek på bordsskiva – 5cm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Nordic bordlampa

Nordic bordlampa

Stilrena bordslampan Nordic, med svarta stänger och detaljer av mässing. Kombinera gärna med en snygg dekorationsglödlampa. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Apollo bordlampa

Apollo bordlampa

En stilren bordlampa i metall med två ljuskällor. Den är i mattvit färg och har detaljer i krom. Går att vrida och justera. Ljuskällor ingår ej.

Till butik
Savoy bordlampa

Savoy bordlampa

Stilfulla Savoy bordlampa med böjande blad och opalglas i mitten. Kommer i antingen krom eller mässing. Transparent sladd och brytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Svea

Svea

Komplett bordlampa med en lampfot i svart (Svea) och en skärm i svart (Svea). Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Fredrikshamn bordlampa

Fredrikshamn bordlampa

En modern och stilig lampserie i metall som kommer i antingen svart eller vit. Strömbrytaren sitter på lampans fot och lampan går att justera efter behov. Ger ett bra ljus till läsning. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Grid bordlampa

Grid bordlampa

En snygg och modern bordlampa i metall som kommer i färgerna vit, svart och mässing. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Martello bordslampa krom/vit

Martello bordslampa krom/vit

En snygg bordslampa i en väldigt retro och tidlös design. Kromad fot och vit glasskärm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Note bordlampa grå/mässing

Note bordlampa grå/mässing

Vacker bordlampa med borstad mässing och gråfärgat glas. Sladd (2,5m) med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Valencia bordlampa

Valencia bordlampa

Valencia bordlampa, unik och trevlig design. Ljuset faller snyggt längs lampan och är totalt bländfri. Ljuskälla ingår.

Till butik
Bradford bordlampa

Bradford bordlampa

Klassisk bordlampa i äldre stil, levereras med sladd (strömbrytare och stickkontakt). Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Marble marmor bordsfot

Marble marmor bordsfot

BordlampaMarble? svarvad cylindrisk fot tillverkad av naturlig marmor. Textilkabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bright bordlampa

Bright bordlampa

Bordfot Bright i en snygg och enkel design. Blir riktigt snygg med en snygg glödlampa i (ingår ej). Se rekommenderade Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Kolding skrivbordslampa

Kolding skrivbordslampa

Markslöjd Kolding bordlampa i svart metall med detaljer i antikfärgad mässing. Justerbar i höjd och med ställbart huvud. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Cars bordlampa

Cars bordlampa

Cars bordlampa med inbyggd LED-lampa på 1W. Funkar som en form av nattlampa, avger ett milt vitt ljus. Ljuskälla – LED 1W | Ingår Höjd – 220mm Bredd – 120mm Längd – 120mm

Till butik
Linnea

Linnea

En bordslampa iSHABBY CHIC? fransk lantstil & bondromantik. Matt vit stomme i polystone samt skärm i draperat rosmönster. Ljuskälla ingår ej.  

Till butik
Skomakare

Skomakare

Klassisk skrivbordslampa i antik och med ett skomakarglas. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Chili bordlampa

Chili bordlampa

Chili bordlampa i snyggt färgat tiffanyglas. Vackert mönstrad i rött, svart och vitt och en mjukt formad fot. Finns i två olika storlekar. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Club bordlampa

Club bordlampa

Club bordlampa är en högkvalitativ och trivsam bordlampa, tillverkad av järn och mässing. Den har en vit insida och en matt svart finish. Lampans skärm är riktbar (upp och ned) efter behov och den är unik och tuff i designen.  Sladdlängd: 250cm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bubbles bordlampa

Bubbles bordlampa

Vackra bordlampan Bubbles är tillverkad i en trendig design. Den har en fot i bubbligt glas, mässing- eller silverfärgade detaljer och stilren vit skärm i textil. Perfekt lampa till att förhöja det romantiska uttrycket i ditt hem. Passar dessutom lika bra i ditt fönster som på nattduksbordet eller skänken. Var hade du placerat din? Sladdlängd: 200cm, transparent med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Rondo bordlampa

Rondo bordlampa

Stilren och diskret bordlampa med en klotliknande skärm som har små ljusgenomsläppande hål på toppen. Tillverkad i pulverlackad metall med förkromade detaljer. Passar lika på fönsterkarmen som på nattduksbordet eller bänken. Transparent sladd med strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
The Standard bordlampa

The Standard bordlampa

Denna vackra bordlampan är designad av en av Belgiens mest talade unga designers, Sylvain Willenz. En modern klassiker som är designad med tanke på både skönhet och funktion. Den sprider ett vackert ljus genom glasskärmen när den är tänd och är optimal att placera i matsalen eller på kontoret. Den har en renhet och balans som är en riktig fröjd för ögat! Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Sorita 1 bordlampa

Sorita 1 bordlampa

Vackra bordlampan Sorita är tillverkad i keramik, med en träfärgad topp på foten och en vacker, behaglig textilskärm. Sprider ett bra och behagligt ljus genom skärmen när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Nambia 1 bordlampa

Nambia 1 bordlampa

Nambia e är en snygg bordlampa med en lite unik fot och oval tygskärm skärm. Färgen på foten är samma som insidan av skärmen, vilket sätter lite extra stil på lampan. Finns i två olika färger!  Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Classy bordlampa

Classy bordlampa

Classy är precis som namnet antyder – CLASSY! Väldigt vacker och unik bordlampa i glas med detaljer i mässingfärgad metall. Då ljuskällan är synlig genom glaset så kan du välja en ljuskälla av egen smak och tycke för att sätta din egna touch på lampan. Classy passar bra i de flesta inredningsstilar och drar garanterat blickar till sig. Sladdlängd: 200cm transparent sladd + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
MIB Bordlampa

MIB Bordlampa

Enkelhet när den är som vackrast! MIB bordlampa är resultatet av när stilrent möter praktiskt. Funktionell och flexibel bordlampa i metall med riktbar skärm – optimal till t. ex. läsning. MIB finns i två färger, antingen vit eller svart. Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Andrea

Andrea

Andrea är en otroligt vacker lampfot i metall med en yta i antikmässing. Passar lika bra på fönsterkarmen som på nattduksbordet. Bordlampan kommer komplett med skärmen Classic som är 19cm i diameter. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Leo bordlampa

Leo bordlampa

Leo är en tuff bordlampa med ett lejon som fot, helt vit med en vit skärm. Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Ceramic Hammer bordlampa

Ceramic Hammer bordlampa

Snygg bordlampa med en kromad, hamrad fot i metall och ljus tygskärm. Stilren och trevlig bordlampa som passar lika bra i sovrummet som på fönsterkarmen, bordet eller bänken. Sprider ett behagligt ljus när den är tänd. Skärm – Höjd: 20cm, Diameter: 28cm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Socket bordlampa

Socket bordlampa

Socket är en stilren och härlig bordlampa i solid mässing. Den tar inte mycket plats på bänken, men ger ett elegant och vackert intryck. Placera på bänken, sängbordet eller varför inte på fönsterbrädan. Socket är enkel att placera där du önskar i ditt hem. Svart textilsladd.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Dolorita bordlampa

Dolorita bordlampa

Dolorita är en vacker bordlampa med en fot i mässingfärgad metall och en snygg svart skärm som är härligt mönstrad. Skärmen är mässingfärgad även på insidan, vilket gör att ett varmt och välkomnande ljus sprids från lampan. Diameter, bas: 15cm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Dex bordlampa

Dex bordlampa

Dex är den optimala läslampan! Den har en justerbar arm, så att du enkelt kan ställa in vinkeln på lampan. Skärmen vinklar du enkelt efter behov. Dex är utrustad med dimmer så att du kan justera ljusstyrkan helt efter eget behov. LED-lampa (från Belid) ingår.

Till butik
Rivoli bordlampa

Rivoli bordlampa

Rivoli är en modern och snygg bordlampa i en stilren design. Lampan är i kromad metall med antingen vita eller svarta detaljer. Den är lätt att placera ut i ditt hem och sprider ett bra men behagligt ljus. Strömbrytare på skärmen. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Aladdin bordlampa

Aladdin bordlampa

Det är något magiskt över denna bordlampan från Watt & Veke. Aladdin är en rustik version av den klassiska oljelampan och den passar in i de flesta miljöer. Placera den på bordet, bänken eller i fönsterkarmen och kombinera med en dekorativ glödlampa för att sätta din egen prägel på lampan.  Matchande svart tygsladd. Ljuskälla ingår ej.  

Till butik
Emma brun/offwhite hög

Emma brun/offwhite hög

Fina bordlampan Emma med en offwhite skärm och vacker, brun bordsfot. En fin bordlampa i härliga och behagliga färger, passar lika bra i fönstret som på bänken eller bordet. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Leaf bordlampa

Leaf bordlampa

Stilren och snygg bordlampa i aluminium där skärmen är skapad med inspiration från löven. Skärmen går att justera och vinkla efter behov. Lampan smälter fint in i din inredning och ger ett bra ljus. Finns i flera olika färger och även som golvlampa. Sladdlängd: 180cm, matchande med lampa. Integrerad LED-belysning

Till butik
Feliz bordlampa matt

Feliz bordlampa matt

Modern ljusstake i marmor med metallpinnar, ljuset på ljusstaken kan du enkelt reglera med sladdimmern. Ljuskällor ingår.

Till butik
Mr Hyde mattsvart/krom

Mr Hyde mattsvart/krom

Snygga bordslampan Mr Hyde i metall, med en mattsvart yta och detaljer i krom. Huvudet är riktbart och lampan går att korta ner till en mindre variant.  200cm transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Mar Glava bordlampa

Mar Glava bordlampa

Snygg och stilren bordlampa i krom med integrerad LED-belysning. Ger ett perfekt arbetsljus och tänds/släcks enkelt på strömbrytaren som är placerad på lampans fot. Integrerad LED-belysning.

Till butik
Castell bordlampa

Castell bordlampa

Castell bordlampa är en snygg lampa där enkelhet möter elegans på ett fantastiskt sätt! Lampan är i en kvadratisk design gjord i vit textil. Den yttre kvadraten är i metall och kommer i antingen mässing eller krom.  Sladdlängd: 200cm, transparent. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Touch bordlampa satin

Touch bordlampa satin

Snygg bordlampa i metall med en yta i satinsilver och en vacker, vit lampskärm i glas. Du kan enkelt vrida ljuset efter behov, med hjälp av lampans flexibla arm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Opera bordlampa

Opera bordlampa

Snygga bordlampan Opera, i antingen svart- eller vitlackad metall med stilrena detaljer i krom. Lampan är utrustad med LED-belysning, som i kombination med det vridbara lamphuvudet är optimalt till läsning. Ljusstyrkan kan enkelt ställas in i fyra steg på toppen av lamphuvudet. Integrerad LED-belysning.

Till butik
Borgillo koppar

Borgillo koppar

En snygg bordslampa i kopparfärgad stål. Den är vrid- och justerbar, både på lampans arm och lampans huvud. Lampan ger ett väldigt bra ljus och har en vit insida av skärmen, vilket är optimalt till läsning. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Björk bordlampa

Björk bordlampa

Björk är en snygg tiffanylampa med handskurna glasbitar i ett fint bladmönster i gröngula nyanser. Finns även i en mindre variant. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Kavaljer bordlampa järnoxid

Kavaljer bordlampa järnoxid

En rustik och snygg bordslampa i järnoxid i en ren och enkel form. Lampans skärm går att rikta efter behov. Kavaljer finns också som taklampa och golvlampa. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Solo 1 bordlampa

Solo 1 bordlampa

Snygga och stilrena bordslampan Solo 1, med en vit glasskärm och en fot i mässingfärgad stål. Lampan är utrustad med touchdimmer – lägg fingret på lampans fot och ljusstyrkan justeras. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Naro bordlampa

Naro bordlampa

Naro bordlampa med en silverfärgad  fot i metall och en röd glaskupa. En snygg lampa som ger en liten färgklick till rummet. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Connor bordslampa

Connor bordslampa

Snygga och dekorativa bordslampan Connor, med sina rundade, vackra former. Lampan har en fot i metall och skärm i textil. Finns i antingen Mässing/Svart eller Krom/Vit. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Tangled koppar/vit

Tangled koppar/vit

Snygga och stilfulla bordlampan Tangled med en fot i koppar och en vit tygskärm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Beramo bordlampa

Beramo bordlampa

En fin bordlampa i krom med en skärm i vitt glas. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Cube XL bordlampa

Cube XL bordlampa

Stilfull bordlampa med hög stomme av kraftigt fyrkantsjärn. Kupan är i opalglas och järnet kommer i koppar, krom och mässing. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Skimra bordlampa komplett

Skimra bordlampa komplett

Komplett bordlampa med vit lampfot (Skimra 61cm) och vit skärm (Mia). Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Stavanger bordslampa antik

Stavanger bordslampa antik

Stavanger är en gammaldags och stilfull lampserie i antikmässing. På bordslampan kan man justera skärmen och armen upp och ner. Ger ett väldigt bra ljus till läsning. sladdlängd: 200cm med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Astoria bordslampa

Astoria bordslampa

En snygg och stilren bordslampa med en fot i marmorprint. OBS, marmorprint så lampan väger inte särskilt mycket. Finns i färgerna krom och guld. Strömbrytaren sitter på sladden. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bellevue bordslampa opal

Bellevue bordslampa opal

En bordslampa med opalglas, i runda former och en stilren design. Ytan är i matt metall. Ljuskälla ingår.

Till butik
Note bordlampa grön/mässing

Note bordlampa grön/mässing

Vacker bordlampa med borstad mässing och grönfärgat glas. Sladd (2,5m) med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Carrara bordlampa

Carrara bordlampa

Carrara, en komplett bordlampa med fot i svarvad solid marmor och skärm i transparent bomull. Mässingsdetaljer på den vita och förkromade detaljer på den svarta. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Diameter på fot – 9cm Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bright bordlampa koppar

Bright bordlampa koppar

Bright bordlampa i kopparfärgad metall och med en designad glaskupa. Levereras med transparent sladd med strömbrytare och stickkontakt. Finns även i mässing. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Stripe skrivbordslampa

Stripe skrivbordslampa

Skrivbordslampa Stripe, riktbar och dimmer på lampan. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Diamond bordlampa

Diamond bordlampa

Diamond bordlampa, designad lampa gjord av metallstänger. Kan placeras med metallben eller med medföljande metallkulor. Riktigt läcker lampa! Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Arkitekt skrivbordslampa

Arkitekt skrivbordslampa

Markslöjd Arkitekt skrivbordslampa. Vitlackerad metall med kromade detaljer. Justerbar i höjd och ställbart lamphuvud. Strömbrytare på sladden. Ljusstark halogenlampa på max 35W. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Princess bordlampa

Princess bordlampa

Princess bordlampa med inbyggd LED-lampa på 1W. Funkar som en form av nattlampa, avger ett milt vitt ljus. Ljuskälla – LED 1W | Ingår Höjd – 220mm Bredd – 120mm Längd – 120mm

Till butik
Hobby

Hobby

Praktisk och enkel skrivbordslampa med två ledbara armar.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Picasso bordlampa

Picasso bordlampa

Picasso bordlampa i metall, designad för att ge ett bländfritt ljus. Strömbrytare på sladden.

Till butik
Halltorp förstoringsglas

Halltorp förstoringsglas

Rejäl bordlampa med förstoringsglas. Enkel att leda, strömbrytare på lamphuvudet och ett lysrör som motsvarar ca 75W glödlampa. Spänns fast i ett bord med en spännskruv. Ljuskälla – G10q (cirkellysrör) Max. 22W | Ingår

Till butik
Bordlampa Hubsch matt

Bordlampa Hubsch matt

Stilfull och spännande bordlampa, tillverkad i metall med en matt finish och mässingfärgade detaljer. Den är skapad i en spännande och iögonfallande design med en skärm som du enkelt kan rikta efter behov. Perfekt att placera på nattduksbordet eller på ditt skrivbord.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Game bordlampa

Game bordlampa

Stilrena bordlampan Game, tillverkad i järn i antingen svart eller grå – bägge med vit insida. Skärmen är riktbar efter behov och den är en snygg och bra bordlampa som med fördel kan placeras på skrivbordet eller nattduksbordet.  Diameter på skärm: 15,2cm. Sladdlängd: 220cm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Gabrielle lampfot

Gabrielle lampfot

Gabrielle är en stilren och otroligt vacker lampfot – den ultimata bordlampan för att skapa stil och elegans i ditt hem. Passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet eller varför inte på en bänk i hallen där alla kan beundra den? Stabil och rejäl bordlampa med finish i oxiderad krom. OBS: Skärm ingår ej. Sladdlängd: 250cm, svart textilkabel. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Fireworks bordlampa

Fireworks bordlampa

Gillar du också effekten av fyrverkerier som sprider sina färger över natthimlen? Fireworks bordlampa är här för att bevara denna känslan hela året runt! När lampan är släckt är den silverfärgad, men när den är tänd så skapar den en härligt flerfärgad 3D-effekt. Transparent sladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bollard

Bollard

Bollard är resultatet av när belysning både är nyskapans och enkel. Det är den amerikanska designern Shane Schneck som har kommit med denna stilrena skapelse. Den är smart designad och räknas som 4st lampor i en – stående bordlampa, pendel, strålkastare eller liggande bordlampa. Finns i flera olika färger.  Matchande tygsladd. Ljuskälla ingår ej. OBS, färger: art. nr: 1400129 Kolfärgad art. nr: 1400189 Askfärgad art. nr: 1400539 svart art. nr: 1400749 lila

Till butik
Torvisco 1 bordlampa

Torvisco 1 bordlampa

Trendig och tuff bordlampa, tillverkad med en stabli fot i stål och en cylindrisk skärm i klarglas. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset så använd gärna en dekorativ sådan för att sätta din egna prägel på lampan.  Ljuskälla ingår ej. 

Till butik