Alla bordslampor från LampGallerian

Grace 4 bordlampa

Grace 4 bordlampa

Grace bordlampa är vacker och elegant, tillverkad i metall i en sofistikerad och modern design. Passar ypperligt på smala fönsterbrädor, men också för att pryda bordet eller bänken. Tillverkad i metall och finns i två olika färger. Sladdlängd: 200cm, transparent.  Ljuskällor ingår ej.

Till butik
Cherry

Cherry

Vackra bordlampan Cherry tillför en härligt romantisk touch i det rummet du väljer att placera den i. Med sin mjuka vita textilskärm och blommiga fot i keramik så är Cherry en riktigt härlig lampa som klär alla typer av rum. De mässingfärgade detaljerna binder samman skärm och fot på ett mycket trivsamt sätt som höjer lampan ytterligare. Cherry finns även i en större storlek. Sladdlängd: 200cm, transparent sladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Colors Flame bordlampa/spett

Colors Flame bordlampa/spett

Med denna härliga bordlampan så får du en trevlig och dekorativ trädgård i alla väder och klimat. Den är vattentät och sprider ett varmvitt LED-ljus med en verklighetstrogen flameffekt. Det medföljer även ett sprjut så att du kan sticka ner den i krukor, rabatter eller i gräset. Lampan laddas upp med en USB-kabel som medföljer. Tillverkad i svart plast. Integrerad LED-belysning.

Till butik
Cognac bordlampa

Cognac bordlampa

Serien Cognac består av vackra lampor i en stilren design. Denna härliga bordlampa är tillverkad i metall med en mattsvart yta, mässingfärgade detaljer och en vackert formad skärm i klarglas. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset och skapar en elegant atmosfär. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Shaped LED Filament Globe 125mm 2

Shaped LED Filament Globe 125mm 2

Tuff dekorationslampa som lyser upp på ett snyggt sätt. Häftigt formad och naturligt skadad. Trevlig LED-lampa som passar bra i upphäng eller bordlampor. Dimbar.

Till butik
Ribadeo bordlampa

Ribadeo bordlampa

Här har vi en bordlampa som verkligen för tankarna till naturen och våra vackra skogar. Foten på lampan är i trä och skärmen är i krämfärgad textil. Vacker och mysig bordlampa som är unik och nästan ser lite hemmasnickrad ut (på ett bra sätt). Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Belgravia bordlampa

Belgravia bordlampa

Belgravia är en vacker bordlampa som garanterat bidrar med en varm och välkomnande stämning i ditt hem. Den är lätt att placera och passar lika bra i sovrummet som på fönsterkarmen eller bänken. Foten är tillverkad i metall och skärmen är i textil. Den finns i två utföranden, vilken är din favorit?  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Tilde skrivbordslampa

Tilde skrivbordslampa

Klassisk skrivbordslampa i ny tappning. Flexibla leder och sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Maserlo bordlampa

Maserlo bordlampa

Maserlo bordlampa är tillverkad i stål med svart textilskärm som har en guldig insida. En otroligt vacker och mysig bordlampa som sprider ett varmt och behagligt ljus när den är tänd. Lampan är även utrustad med touch-dimmer – rör vid lampans sockel och ljuset ändrar sig stegvis. Ultimata myslampan! Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Humphrey brons

Humphrey brons

Humphrey är en snygg och elegant bordlampa, tillverkad i metall med en mycket snyggt mönstrad yta i brons. Tillför stil och elegans i ditt hem. Skärmen Sofia medföljer som är en vacker och stilren skärm i sammet på 40cm i diameter. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Satin

Satin

Snygg, enkel och stilren bordlampa med en fot i satinsilver och snygg, vit textilskärm. Sprider ett fint och mjukt ljus när lampan är tänd och den är otroligt dekorativ och härlig att se på. Lampan har en touchdimmer som du justerar ljusstyrkan på. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Art Work bordlampa LED

Art Work bordlampa LED

Snygga och stilrena bordlampan i serien Art Work. Tillverkad i aluminium i en modern design med bländfria akrylskärmar. Lampan är dimbar, så du kan enkelt ställa in ljusstrykan efter eget behov. Den är dessutom utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och välkomnande ljus. Integrerad LED-belysning. 

Till butik
Bend bordlampa

Bend bordlampa

Bend är en stilren och praktisk bordlampa med en flexibel arm som du kan rikta och böja helt efter eget behov och tycke. Väldigt tuff bordlampa i metall som finns i färgerna ljusgrå, mörkgrå och mattsvart. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra och behagligt ljus. Sladdlängd: 180cm, svart plastkabel. Integrerad LED-belysning (8W)

Till butik
Diva bordlampa

Diva bordlampa

Diva är en snygg bordlampa i en stilren design, med kromad fot i metall och en oval linneskärm. Mycket inbjudande bordlampa som är enkel att placera i ditt hem. Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Skrivbordslampa Round

Skrivbordslampa Round

Skrivbordslampa i snygg design i en svart finish. Riktbar huvud och lampan passar bra både som arbetsbelysning och som dekoration. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Nautica bordlampa

Nautica bordlampa

Fina bordlyktan Nautica från Cottex som finns i tre olika färger. Dekorativ och går att placera lite varstans. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Remy bordlampa

Remy bordlampa

Remy är en spännande bordlampa med en stomme i metall, kombinerat med otroligt snygga läderremmar som pryder hela lampan. Ljuskällan skymtar bak remmarna och ger en snygg ljusspridning. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Believe bordlampa

Believe bordlampa

Believe bordlampa i svart med en snygg skärm med kopparinsida. Ger ett varmt och behagligt sken. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Y1944 bordlampa

Y1944 bordlampa

Vitlackad bordlampa med detaljer i krom, strömbrytare på lampan. Ger ett fint släpljus neråt. 2m kabel med stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Sarek bordlampa

Sarek bordlampa

En härlig skrivbordlampa i metall, med en blankröd yta och en praktisk flexarm. Perfekt som arbetslampa, då du enkelt kan justera lampan efter eget behov. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Cous bordlampa

Cous bordlampa

Cous bordlampa, med en fot i keramik kombinerat med en vit textilskärm. Lampan är skapad i en rund och mjuk design, antingen svart eller blå fot samt stilrena detaljer i antikmässing. Foten har även slitna detaljer som gör att den ser välanvänd ut. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bruksby XL bordlampa koppar

Bruksby XL bordlampa koppar

Bordsfot i kopparfärgad metall. Kombinera med en naken glödlampa. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Task bordlampa antikmässing

Task bordlampa antikmässing

Snygg bordlampa i metall, med en yta i antikmässing. Två stycken armleder som gör att du enkelt kan rikta ljuset efter behov. Optimal till läsning. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Plastband duo

Plastband duo

Denna vackra bordlampan, med två stycken lampskärmar i olika höjder, är gjord av vita plastband som är virade runt en metallstomme. Lampans fot är i mässing. Ger ett fint och behagligt ljus när den är tänd. Finns även i en enkel modell. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Gil LED koppar

Gil LED koppar

En liten, klassisk bordslampa som kombinerar en tidlös design med kvalitet. En fot i kopparfärgad metall och en glasskärm i opalglas. Dimmer på lampan, ger ett varmvitt fint ljus. 2,5m sladd med stickkontakt. Integrerad LED-belysning, 50. 000h livslängd på LED-lampan, transformatorn i änden av sladden är utbytbar.

Till butik
Fuchsia bordlampa

Fuchsia bordlampa

Fuchsia är en fin tiffanylampa, gjord i handskuret glas, med gula nyanser och röda blommor med gröna glas. Finns även i en mindre storlek. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Princess bordlampa LED

Princess bordlampa LED

Princess bordlampa är snygg, färgglad och otroligt härlig lampa med några av favoritprinsessorna från Disney. Den är lugnande under natten och den integrerade LED-lampan sprider ett lugnt och varmt ljus.  Integrerad LED-belysning.

Till butik
Firmo bordlampa

Firmo bordlampa

Firmo som går att rikta och justera efter behov. Skärmen har en vit insida vilket ger ett optimalt ljus till läsning. Lampan är i rostfritt stål och har en inbyggd klämma att färsta på bordet. Finns i tre vackra färger. Ljuskällan ingår ej.

Till butik
Stockbury bordslampa

Stockbury bordslampa

Snygga och rustika bordlampan Stockbury, gjord i stål med en antikbrun yta. Ger ett bra ljus till läsning och sprider en varm, välkomnande känsla i rummet. Kombinera gärna med en dekorativ glödlampa med synlig glödtråd. Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Luke bordslampa vit/råjärn

Luke bordslampa vit/råjärn

En snygg bordslampa i vitborstad trä och råjärn. Justerbar både i gängorna vid lampans arm, samt vid skärmen. Ger ett bra arbetsljus och är snygg att placera på skrivbordet. Sladdlängd: 180cm, brytare på lamphållare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Lanterna rökfärgad/mörkt trä

Lanterna rökfärgad/mörkt trä

En otroligt stilfull bordlampa i massiv ek och en handgjord kupa i rökfärgat glas. Sprider en mysig atmosfär i rummet. Sladden är utrustad med dimmer. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Spring bord klar/mässing

Spring bord klar/mässing

Stilfulla bordlampan Spring med ett klart, bubbligt glas i 20-talsstil som ger en spännande ljusspridning. Passar väldigt bra ihop med foten som är i mässing. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Dublin bordlampa LED

Dublin bordlampa LED

Moderna och stilfulla Dublin, med sina avrundade enkla former. Sprider ett varmvitt ljus och har en touchdimmer för att kunna justera ljuset till en nivå som passar för stunden. Finns i både svart och vitt. Integrerad LED-belysning.

Till butik
Basilica

Basilica

En stämningsfull bordlampa i form av en kyrka. Placera en vacker ljuskälla i kyrkan och sprid julstämningen i hemmet. Det följer med en 2 meter kabel med strömbrytare och stickkontakt Ljuskälla ingår ej.

Till butik
PJ60 Bordlampa

PJ60 Bordlampa

Ursprungligen så är PJ60 en industrilampa från 1940-talet. Den behåller fortfarande sin klassiska design, tillsammans med en gnutta nytänk. Finns i flera olika färger och går att justera i höjd och bredd. Ljuskälla ingår.

Till butik
Ruby bordlampa

Ruby bordlampa

Ruby är en snygg, stilren och modern bordlampa i keramik som finns i både vit, silver och guld. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Pettersson bordslampa

Pettersson bordslampa

Pettersson bordslampa är en snygg, modern lampa i rustik design. Den är gjord i mässing och kommer med antingen svart eller vit marmorbotten. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Float skrivbordslampa koppar

Float skrivbordslampa koppar

Float skrivbordslampa i borstat stål och med detalj i trä. Riktbar skärm och strömbrytare på lampan. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Icon bordlampa

Icon bordlampa

Bordlampa i ett råmaterial med svart tygsladd med stickkontakt och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Kvadrat bordlampa

Kvadrat bordlampa

Kvadrat med en snygg metallfot och en vit tygskärm. Finns i mässing och krom. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Vienda koppar bordlampa

Vienda koppar bordlampa

Vienda, snygg och populär bordlampa i blankkoppar. Ger att fint fallande ljus neråt. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Skyscraper

Skyscraper

BordlampaSkyscraper? gjord i pulverlackad vit metall med stansade fönster. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
E27 Globlampa 125mm Spiral 40W

E27 Globlampa 125mm Spiral 40W

Skakstark dekorationslampa som passar bra i upphäng eller bordlampor där själva glödlampan blir en del av lampan. Ger ett varmt ljus och blir inte alls lika stark i ljuset som en vanlig 40W.

Till butik
Carmelia

Carmelia

Bordlampa i vitlackad plåt med mönster i. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Betono

Betono

Betono bordlampa med fot i betong och tygskärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Snygg

Snygg

Svart keramik stomme med en tygskärm bildar en liten och snygg:) bordlampa. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bankers bordslampa stor

Bankers bordslampa stor

Bankers, klassisk skrivbordslampa som fortfarande håller! Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Stavanger bordlampa

Stavanger bordlampa

Skrivbordslampa i metall i flera färger och ytbehandlingar. Inbyggd dimmerbrytare på fotplattan. Ställbar skärm med slangled. Inkl. halogenreflektorlampa. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Velvet bordlampa

Velvet bordlampa

Vacker bordlampa i trendig sammet med detaljer i borstad mässing. Velvet är en otroligt trivsam inredningsdetalj som passar lika bra på fönsterkarmen som på bordet eller bänken. Den gör sig bra i både moderna miljöer, samtidigt som den är en riktigt mysig och romantisk lampa. Den finns i tre behagliga färger och även som pendel.  Sladdlängd: 200cm, svart textilkabel + strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Monsieur bordlampa

Monsieur bordlampa

Här snackar vi stil och elegans! Monsieur är en otroligt trivsam bordlampa som med fördel kan placeras både på nattduksbordet eller ute på bänken i hallen. Foten har ett vackert mönster och är helt i glas, medan den behagliga svarta skärmen i sammet bryter av på ett elegant sätt. Detaljerna är metall.  Sladdlängd: 200cm, vit textilkabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Koster bordlampa flex

Koster bordlampa flex

Koster är en enkel och praktisk bordlampa som är optimal att placera på skrivbordet. Den har en flexibel arm i krom som gör att du enkelt kan rikta den efter behov. Den är också utrustad med dimmer så att du enkelt kan ställa in ljusstyrkan på lampan. Arbetsbelysning eller mysbelysning – du väljer.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Collister bordlampa

Collister bordlampa

Vackra bordlampan Collister, designad av Søren Rose Studio, som fått sin inspiration från New York City-glamouren i slutet av 1930-talet. Den har en bestämd industriell känsla med den slående färgkombinationen mässing och mattsvart. Tillverkad i pulverlackad stål med detaljer i solid mässing och matchande, svart tygkabel. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Words LED Filament Arrow 125mm

Words LED Filament Arrow 125mm

Tuff dekorationslampa med en pil som lyser upp på ett snyggt sätt. Trevlig LED-lampa som passar bra i upphäng eller bordlampor. Dimbar.

Till butik
Torvisco bordlampa

Torvisco bordlampa

Vacker och stilfull bordlampa som är en riktig stämningshöjare. Tillverkad i stål med förkromad botten och en cylindrisk glasskärm.  Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Salong bordlampa

Salong bordlampa

Vackra bordlampan Salong med fot i glas, metalldetaljer och vit textilskärm. Mycket trivsam bordlampa som passar lika bra på nattduksbordet som i fönstret eller på bänken. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Lampe opal

Lampe opal

Ståtlig och stilig bordlampa med fot i keramik och ett opalvitt glas. 2,5m tygsladd med stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Chester bordslampa

Chester bordslampa

Chester bordlampa – snygg, modern och mysig bordlampa i stål som sprider ett varmt och behagligt ljus. Varma och jordnära färger, svart skärm med kopparfärgad insida och dekorativa detaljer.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Humphrey Lampfot Brons

Humphrey Lampfot Brons

Humphrey är en snygg och elegant bordlampa, tillverkad i metall med en mycket snyggt mönstrad yta i brons. Handgjord och hamrad fot som tillför stil och elegans i ditt hem. OBS: kommer utan skärm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Marala bordlampa

Marala bordlampa

Marala är en elegant och vacker bordlampa, 38cm hög som passar lika bra på nattduksbordet som i fönstret eller på bänken. Stilren och snygg design, med silverdetaljer och svart skärm.  Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Smokey bordlampa

Smokey bordlampa

Bordlampa med rökfärgad fot och en vit skärm med mönster i. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Direct bordlampa

Direct bordlampa

Den otroligt snygga bordlampan Direct, gjord i metall med svart finish och stilrena mässingdetaljer. Skärmen kan du enkelt rikta upp och ner efter behov. Foten på lampan är gjord av marmor och strömbrytaren är placerad på toppen av lampskärmen. Matchande svart textilkabel. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bristol bordlampa

Bristol bordlampa

Bristol bordlampa går upp i en båge och är otroligt vacker och stilren. Lampan är justerbar i leden som är mellan armen och lamphuvudet, så att du enkelt kan rikta huvudet efter behov. Bristol finns i färgerna mässing eller vit, båda med vit textilkabel.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Skrivbordslampa svart/guld Hubsch

Skrivbordslampa svart/guld Hubsch

Snygg och praktisk bordlampa i svartlackad metall med detaljer i guld. Riktbar skärm och strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Liverpool guld/svart

Liverpool guld/svart

Fantastiskt vacker bordlampa från On interiör. Stomme i mässing med en svart skärm, matchande kabel längs lampan med strömbrytare och stickkontakt på. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Peacebubble bordlampa

Peacebubble bordlampa

Bordlampan Peacebubble är stabil, stilren och otroligt snygg! Lampans fot är i betong och kupan är i glas. Välj mellan färgerna rökgrå, amber och rosa på glaskupan och kombinera med en snygg ljuskälla som visar bak glaset. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Agadir bordlampa

Agadir bordlampa

Bordlampa Agadir i svartlackad metall med guldig insida. Ger ett fint varmt ljus och passar perfekt som stämningshöjare. Sladd med stickkontakt och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Swingo bord

Swingo bord

Klassisk skrivbordslampa som skruvas fast med klämfäste i ett bord. Ledbar armatur med ett PL lysrör på 11W som ger en bra arbetsbelysning. Strömbrytare på lamphuvudet. Ljuskälla ingår.

Till butik
Compass lampfot

Compass lampfot

Vacker och stilren bordlampa, med vita ben. Passar fint i alla typer av inredningsstilar.  OBS: Skärm ingår ej! Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Fiori bordlampa

Fiori bordlampa

Fiori är en vacker bordlampa med en mässingfärgad metallfot och en vit textilskärm. Stilren och enkel, lätt att placera i ditt hem och en trevlig inredningsdetalj. Sladdlängd: 200cm, transparent. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Tribecca bordlampa

Tribecca bordlampa

Enkel men vacker bordlampa med vit fot och passande skärm. Skapad i en rund och mjuk design. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Cylinder bordslampa

Cylinder bordslampa

Snygg, häftig och cylinderformad bordslampa i svartlackad metall. Ger ett bra ljus. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Plastband

Plastband

Denna vackra bordlampan är gjord av vita plastband som är virade runt en metallstomme. Lampans fot är i mässing. Ger ett fint och behagligt ljus när den är tänd.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Duet bordlampa vit/mässing

Duet bordlampa vit/mässing

Snygga bordlampan Duet, i vitlackerad metall med en praktisk och flexibel arm i mässing. Optimal till läsning. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.  

Till butik
Trollslända bordlampa

Trollslända bordlampa

Tiffanylampan Trollslända är gjord i handskuret glas, med ett elegant och snyggt mönster i olika färger. Finns även i en större storlek. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Mimmi Pigg bordlampa LED

Mimmi Pigg bordlampa LED

Mimmi Pigg bordlampa är snygg, färgglad och otroligt härlig lampa med den populära Mimmi Pigg som motiv. Den är lugnande under natten och den integrerade LED-lampan sprider ett lugnt och varmt ljus.  Integrerad LED-belysning.

Till butik
Lasora skrivbordslampa

Lasora skrivbordslampa

Den snygga och praktiska bordslampan Lasora i stål, med stilfulla detaljer i krom. Lampan går att justera och vrida på i lampans tre leder. Insidan av skärmen är vitt, vilket ger ett optimalt ljus till läsning. OBS: utgående produkt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Newtown bordslampa

Newtown bordslampa

En enkel och stilren bordslampa i svart stål och en vit lamphållare. Passar lika bra på bordet som stående på fönsterkarmen eller i hyllan. Kombinera gärna med en dekorativ glödlampa. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Luke bordslampa trä/råjärn

Luke bordslampa trä/råjärn

En snygg bordslampa i trä och råjärn. Justerbar både i gängorna vid lampans arm, samt vid skärmen. Ger ett bra arbetsljus och är snygg att placera på skrivbordet. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Venedig

Venedig

Venedig bordlampa i matt nickel, i en enkel och ren design. Bordlampan är utrustad med touchdimmer så att ljuset kan justeras efter behov. Utbytbar LED-lampa. Ljuskälla LED ingår.

Till butik
Tribun bordlampa

Tribun bordlampa

En enkel och fin bordlampa i mattvit färg och träfärgade detaljer. Den är justerbar både i huvudet och i fästet som sitter på nedre delen av lampan. Ger ett bra ljus till läsning och är dessutom väldigt fin att se på. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Lissabon bordlampa LED

Lissabon bordlampa LED

Stilrena Lissabon bordlampa i plast med varmvitt LED-ljus. Stegbar touchdimmer så att ljuser justeras efter eget behov. Lampan är vridbar på två olika ställen. Finns i både vitt och svart. Integrerad LED-belysning.

Till butik
Picea julgran

Picea julgran

En stämningsfull bordlampa i form av en julgran. Placera en vacker ljuskälla i granen och sprid julstämningen i hemmet. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Puck bordlampa

Puck bordlampa

En modern och enkel bordlampa i stilren design som finns i flera färger. Huvudet är justerbart och lampan ger ett väldigt bra ljus. Ljuskälla B15D halogen 1X20W ingår.

Till butik
Paleys bordlampa

Paleys bordlampa

En snygg, enkel och stilren bordlampa med en fot i marmorprint. Finns i färgerna mässing/vit eller stål/svart. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Ziggy bordslampa

Ziggy bordslampa

Ziggy är en väldigt cool lampa, lätt att justera och perfekt att ha som jobblampa. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Globe bordlampa

Globe bordlampa

Unik bordlampa i mässing med ett större gråfärgat glas. 2,5m sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
August bordlampa

August bordlampa

August , en klassisk strindbergslampa med en fot i mörk antikmässing och ett mönstrat beigeglas. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Adele bordlampa

Adele bordlampa

Bordlampa Adele med betongfot och en vit tygskärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Glans bordlampa

Glans bordlampa

BordlampaGlans? med organzaband och kromad rund metallbas. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Lines bordlampa

Lines bordlampa

BordlampaLines? med bordplatta i förkromad metall och glas som har dekorativt mattade linjer. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Cato LED skrivbordslampa

Cato LED skrivbordslampa

Stilren och praktisk skrivbordslampa med flexibelt lamphuvud. Dimmer på foten. Utbytbar LED-lampa ingår (motsvarar ca 30W).

Till butik
Bayman bordlampa

Bayman bordlampa

Bordlampa i glas med dekordetaljer i krom. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Magnum bordlampa

Magnum bordlampa

Magnum bordlampa i lackad aluminium. Stilren design med riktbart lamphuvud. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Klimp

Klimp

En bordlampa i rektangulär form i organza tyg som passar utmärkt i fönsterkarmar eftersom den är endast 10cm djup. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Vienda bordlampa

Vienda bordlampa

Stilfulla och snygga Vienda bordlampa. Skärmen är i plåt och släpper inte igenom något ljus. Ljuset faller istället längs lampan och bredvid. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Gil bordlampa

Gil bordlampa

Snygg bordlampa med kromad fot och glas. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Mini Ray

Mini Ray

Ray är en flerfunktionell, snygg lampa som du både kan använda som bordlampa och pendel. Det kommer två skärmar till lampan, vilket gör att du antingen kan placera dem på varandra, eller över varandra. Du väljer helt enkelt vad som passar dig bäst! (Se bilder för exempel). Tillverkad i metall och finns i flera olika färger.  Sladdlängd: 300cm textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Madame bordlampa

Madame bordlampa

Vacker, elegant och romantisk – Madame är en fantastisk bordlampa som garanterat kommer hyllas med komplimanger. Den har en lyxig kristallklar fot i glas, detaljer i metall och en behaglig skärm i vitt sammetstyg. Passar lika bra på nattduksbordet som på bänken i hallen eller vardagsrummet. Sladdlängd: 200cm, vit textilsladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Baluna bordlampa

Baluna bordlampa

Baluna är en stilren obordlampa som står på en elegant formad fot. Alla lampor i serien Baluna är tillverkade i svart, pulverlackad stål med en vacker, vit glasboll som går att rotera 360 grader. Den spirder ett vackert och behagligt ljus och tillför det lilla extra i rummet som du placerar den i. Ljuskälla från leverantören ingår.

Till butik
Mitte bordlampa

Mitte bordlampa

Mitte är en trivsam och trevlig bordlampa som sprider ett behagligt ljus i ditt hem. Förutom att sprida ljus så är den också en otroligt vacker inredningsdetalj med den slående kombinationen av svart yta, matchande tygkabel och amberfärgat glas. Ljuskällan är dessutom synlig bakom glaset vilket förhöjer elegansen ytterligare. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej. 

Till butik