Alla bordslampor från LampGallerian

Bordlampa Hubsch matt

Bordlampa Hubsch matt

Stilfull och spännande bordlampa, tillverkad i metall med en matt finish och mässingfärgade detaljer. Den är skapad i en spännande och iögonfallande design med en skärm som du enkelt kan rikta efter behov. Perfekt att placera på nattduksbordet eller på ditt skrivbord.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Game bordlampa

Game bordlampa

Stilrena bordlampan Game, tillverkad i järn i antingen svart eller grå – bägge med vit insida. Skärmen är riktbar efter behov och den är en snygg och bra bordlampa som med fördel kan placeras på skrivbordet eller nattduksbordet.  Diameter på skärm: 15,2cm. Sladdlängd: 220cm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Gabrielle lampfot

Gabrielle lampfot

Gabrielle är en stilren och otroligt vacker lampfot – den ultimata bordlampan för att skapa stil och elegans i ditt hem. Passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet eller varför inte på en bänk i hallen där alla kan beundra den? Stabil och rejäl bordlampa med finish i oxiderad krom. OBS: Skärm ingår ej. Sladdlängd: 250cm, svart textilkabel. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Fireworks bordlampa

Fireworks bordlampa

Gillar du också effekten av fyrverkerier som sprider sina färger över natthimlen? Fireworks bordlampa är här för att bevara denna känslan hela året runt! När lampan är släckt är den silverfärgad, men när den är tänd så skapar den en härligt flerfärgad 3D-effekt. Transparent sladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bollard

Bollard

Bollard är resultatet av när belysning både är nyskapans och enkel. Det är den amerikanska designern Shane Schneck som har kommit med denna stilrena skapelse. Den är smart designad och räknas som 4st lampor i en – stående bordlampa, pendel, strålkastare eller liggande bordlampa. Finns i flera olika färger.  Matchande tygsladd. Ljuskälla ingår ej. OBS, färger: art. nr: 1400129 Kolfärgad art. nr: 1400189 Askfärgad art. nr: 1400539 svart art. nr: 1400749 lila

Till butik
Torvisco 1 bordlampa

Torvisco 1 bordlampa

Trendig och tuff bordlampa, tillverkad med en stabli fot i stål och en cylindrisk skärm i klarglas. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset så använd gärna en dekorativ sådan för att sätta din egna prägel på lampan.  Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Glasbury lampfot 1

Glasbury lampfot 1

Den otroligt lyxiga foten Glasbury är tillverkad i förkromad metall med ett yttre lager i kristall. Elegant och vacker bordlampa som du kan kombinera med en snygg skärm i egen smak. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Abbey bordlampa

Abbey bordlampa

Abbey är en vacker bordlampa i metall med fot i antikmässing och en behaglig rosa skärm. Placera på nattduksbordet, bänken eller i fönstret och låt Abbey sprida sitt vackra ljus i ditt hem. Passar i de flesta hem och inredningsstilar. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Fez bordlampa

Fez bordlampa

Otroligt stilren bordlampa som är enkel att placera i ditt hem. Tillverkad i metall med mässingfärgade detaljer och vridbar skärm. Bordlampan är utrustad med dimmer – justera enkelt ljusstyrkan efter behov av ljus. Optimal lampa att använda till läsning, eller varför inte dimma ner den och ha som mysbelysning? Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Abbey

Abbey

Abbey är en vacker och stilren bordslampa, tillverkad i metall i svart och antikmässing. Vacker design med trevliga detaljer. Bordlampan kommer komplett med skärmen Classig som är i antikmässing och 19cm i diameter. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Gibo bordlampa

Gibo bordlampa

Gibo är en snygg och stilren bordlampa, med en dekorativ fot i kromad metall kombinerat med en mörkgrå textilskärm. Sprider ett fint och behagligt ljus. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Krom bordlampa

Krom bordlampa

Snygg bordlampa från Searchlight med härligt mönstrad fot i kromad metall och stilren svart textilskärm. Tillför stil och elegans i rummet och sprider ett behagligt ljus när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Stone Lamp bordlampa

Stone Lamp bordlampa

Vackra bordlampan Stone Lamp, gjord i keramik med lätt färgad glaskupa och svart textilsladd. Lampan är utrustad med dimmer så att du enkelt kan ställa in ljusstyrkan efter behov av ljus. Använd gärna en dekorativ glödampa för att skapa din egen touch på lampan. Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Converto + skärm

Converto + skärm

Converto är en vacker bordlampa med en fot i mässingfärgad metall. Härlig och stilren bordlampa som passar lika bra på bänken som i fönstret. Lampan levereras med vit skärm, men går även att använda utan skärmen för ett lite tuffare intryck. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Ellipse bordlampa hög

Ellipse bordlampa hög

Ellipse är otroligt stilren, snygg och lyxig bordlampa med vit in- och utsida och kromade detaljer. När lampan är tänd så sprids ett inbjudande ljus och en stilig ljusbild skapas i rummet. Väldigt vacker och trevlig bordlampa. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Pentagon bordlampa

Pentagon bordlampa

Pentagon är en snygg och spännande bordlampa med en diamantinspirerad ram och väggar i glas. Kombinera med en dekorativ glödlampa för att tillföra din egen touch på lampan. Finns i två olika färger – mässing med klart glas eller svart med rökfärgat glas. Sladdlängd: 180cm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Cal bordlampa

Cal bordlampa

Snygga skrivbordslampan Cal, med en riktbar svart skärm, matchande fot, sladd och strömbrytare. Den vita insidan gör lampan optimal till läsning och annan koncentrationskrävande aktivitet. En riktigt snygg lampa som passar in i de flesta miljöer. 200cm tygsladd + strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Emma grå/natur hög

Emma grå/natur hög

En fin bordlampa i härliga och behagliga färger, passar lika bra i fönstret som på bänken eller bordet. Fina bordlampan Emma med en naturfärgad skärm och vacker, grå bordsfot. Finns även i en mindre version. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Control bordlampa

Control bordlampa

Control bordlampa är inte bara en otroligt snygg inredningsdetalj att placera i hyllan eller på bänken. Den sprider ett bra ljus och fungerar även toppen till mysbelysning. Du ställer enkelt in ljusstyrkan med hjälp av den lilla ratten som är placerad på lampan. Control är gjord i pulverlackad aluminium och finns i flera olika färger. Sladdlängd: 250cm, matchande med lampan. Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Feliz bordlampa Zink

Feliz bordlampa Zink

Modern ljusstake i marmor med metallpinnar, ljuset på ljusstaken kan du enkelt reglera med sladdimmern. Ljuskällor ingår.

Till butik
Saint

Saint

Den omåttligt populära serien Saint har fått utökning – nämligen med denna vackra bordlampa. Alla lampor i serien hade enkelhet som inspiration. Lampan har vackra, mjuka former i antingen mässing eller krom, kombinerat med ett vitt glasklot i mitten.  Transparent kabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Cardigan bordlampa

Cardigan bordlampa

Snygg och stilren bordlampa, med en cylindrinsk skärm i klarglas och en snygg fot i patinabrun stål. Kombinera med en dekorativ ljuskälla. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Apollo bordlampa 1

Apollo bordlampa 1

Apollo bordlampa är inte bara fin att se på – den är också praktisk och väldigt lätt att placera i ditt hem. Lampan är enkel att justera och rikta efter eget behov, samtidigt som den sprider ett optimalt arbetsljus. Finns i både mattsvart och vitt, bägge med stilrena detaljer i krom. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Spyder bordlampa

Spyder bordlampa

Häftig bordlampa med en spindel-inspirerad fot i metall och en svart tygskärm. Passar bra i alla typer av rum. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Mini Tube trio

Mini Tube trio

Snygga Mini Tube trio, innehållande 3st bordlampor med kromad botten och cylinderformade opalglas i olika höjder. 200cm svart sladd med strömbrytare ingår till varje lampa. Ljuskällor ingår ej.

Till butik
Vencino bordlampa LED

Vencino bordlampa LED

Den snygga bordslampan Vincino, där ljuskällan omringas av en cylinderformad glaskupa och en burinspirerad ram. Passar bra i alla typer av rum. Sprider ett varmvitt ljus. Integrerad LED-belysning.

Till butik
Lilja bordlampa

Lilja bordlampa

Snygga och klassiska tiffanylampan Lilja, gjord i handskuret glas av högsta kvalitet, med en blandning av färger. Finns också i en mindre variant. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bolb bordlampa

Bolb bordlampa

Bolb är en snygg, svart bordslampa med dekorativa detaljer i råmässing. Skärmen går att justera efter behov och lampan ger ett väldigt bra ljus som är optimalt till läsning. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Geo bordlampa

Geo bordlampa

Stilrena bordlampan Geo i opalglas. Snygg och enkel att placera där du behöver lite extra ljus i ditt hem. Finns i fler storlekar och är snygga att kombinera med varandra. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Irene bordlampa

Irene bordlampa

En enkel och fin bordlampa i metall och tyg, som passar i både klassisk och modern inredningsstil. Den är hög, men diskret och sprider ett behagligt ljus. Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Bastia bordlampa

Bastia bordlampa

Stilfulla bordslampan Bastia med en skärm i textil och en bas i metall. Finns i antingen svart eller vit, båda med ett dekorativt guldfärgat rör i mitten. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Cross bordlampa

Cross bordlampa

Stilfulla och moderna bordlampan Cross, med en lampskärm i tyg och en kryssad fot i antingen krom eller satinsilver. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Novo bordlampa

Novo bordlampa

Fin bordlampa i krom, med en svart textilskärm. Brytare på sladd. Sladdlängd: 190cm Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Saint bordslampa

Saint bordslampa

Saint, en bordlampa som hade enkelheten som inspiration. Finns i antingen krom eller mässing och har en stilfull design. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Straight bordlampa 7

Straight bordlampa 7

En snygg sandvit ljusstake i metall. Ljusstaken går att dimma och ger ett stämningsfullt ljus. Finns även i andra färger. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Fjällbacka bordslampa

Fjällbacka bordslampa

En snygg, stilfull lampserie som finns både som taklampa, golvlampa och bordslampa. Med sin tidlösa design är den lätt att placera i olika miljöer. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Smögen bordlampa

Smögen bordlampa

En snygg och stilig bordlampa som kommer i flera olika färger. Finns också som vägglampa och golvlampa. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bellevue bordslampa

Bellevue bordslampa

Bellevue bordslampa är en lampa med runda, slanka linjer och stilren design.

Till butik
Tiara bordlampa

Tiara bordlampa

Tiara bordlampa med stomme i metall och akrylprismor. Transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Draft bordlampa

Draft bordlampa

Draft bordlampa i metall med glaskupa. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Glamour koppar

Glamour koppar

Glamour bordlampa i blankkoppar med en organza skärm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Marble bordlampa

Marble bordlampa

Bordlampa Marble med fot i marmor och stativ och skärm i lackad plåt. Finns i koppar eller mässing. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Hornbäck bordlampa

Hornbäck bordlampa

Designad bordlampa från Halo Tech Design. Matchande textilkabel och detaljer i krom. Ljuskällan ligger lite dold i lampan för att förhindra bländning. Det sitter även en dimmer på lampan så att man själv kan reglera ljusstyrkan smidigt och enkelt! Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bellis bordlampa

Bellis bordlampa

Bordlampa i förkromad metall med en lampskärm i kristall. Ger ett vackert ljus genom prismorna när lampan är tänd. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Hello kitty bordlampa

Hello kitty bordlampa

Hello kitty bordlampa med inbyggd LED-lampa på 1W. Funkar som en form av nattlampa, avger ett milt vitt ljus. Ljuskälla – LED 1W | Ingår Höjd – 220mm Bredd – 120mm Längd – 120mm

Till butik
Omega

Omega

Snygg bordlampa i unik design, finns med svart eller vit tygskärm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Arezzo singel

Arezzo singel

Arezzo bordslampa, finns även i en större storlek. Ljuskälla – E14 Max. 40W Fot 145x200x155 Skärm 145x200x155 Färg – brun/beige/grå/grön med svart skärm.

Till butik
Millenium

Millenium

Stilren bordlampa från LampGustaf. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bordlampa Rök Hubsch

Bordlampa Rök Hubsch

Trivsam och stilfull bordlampa som gärna sprider sin elegans hemma hos dig. Den är tillverkad i svartkromad metall, med matchande svart textilkabel och en rökfärgad glaskupa. Placera den gärna på skänken i hallen, eller varför inte på byrån i sovrummet? Oavsett var du placerar den så sprider den ett härligt och behagligt ljus i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Picasso

Picasso

Vacker och ståtlig bordlampa med avskärmande skärmar som ger ett bländfritt ljus. Dimmer på sladden. Ljuskälla ingår.

Till butik
Ludde ask bordlampa

Ludde ask bordlampa

Liten och lättplacerad bordlampa i ask och vitt glas. Använd som en dekorationsbelysning! Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Petra bordlampa

Petra bordlampa

Petra är en spektakulär och vacker bordlampa som har ett lite arabinspirerat hålmönster längs skärmen. Lampan är tillverkad i metall med en yta i antiksilver. Mycket stilren och tuff lampa som skapar en fantastisk ljusbild när den är tänd. Transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Tip bordlampa

Tip bordlampa

Tip bordlampa, designad av Jens Fager, är verkligen en stilren lampa med karaktär! Den är utrustad med en dimmerfunktion som gör att enkelt kan dimma den efter behov av ljus. Otroligt snygg lampa som passar i moderna hem och smälter enkelt in bland övrig inredning. Tillverkad i gjuten aluminium. Integrerad LED-belysning. Finns i färgerna svart, kopparbrun, olivgrön och vit.  

Till butik
Bocal bordlampa

Bocal bordlampa

Bocal är en snygg cylindrisk bordlampa, tillverkad i metall med en mycket dekorativt hålmönster. När lampan är tänd sprids ett härligt ljus genom hålen och skapar en tuff ljusspridning i rummet. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Roseddal bordlampa

Roseddal bordlampa

Ute efter en häftig bordlampa som skiljer sig från många andra? Då kanske Roseddal är något för dig! Den har en tuff fot i glas som har ett etikettryck med texten Hotel de Paris. Snygg krämfärgad skärm och kromade detaljer.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Mall bordlampa

Mall bordlampa

Vacker och stilren bordlampa, tillverkad i en tuff design. Skärmen är riktbar och lampans arm kan du vrida efter behov. Både otroligt snygg och även praktisk. Både en snygg inredningsdetalj och samtidigt praktisk. Sladdlängd: 270cm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Magnetic skrivbordslampa

Magnetic skrivbordslampa

Skrivbordslampa i borstat stål med riktbar skärm. Skärmen sitter genom magnet på stommen. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Madison

Madison

En vacker svart bordslampa, tillverkad i metall med stilrena detaljer i antikmässing. Skapad i mjuka och vackra former. Bordlampan kommer komplett med skärmen Mia som är tillverkad i svart lin och är 20cm i diameter.  Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Karat bordlampa

Karat bordlampa

Karat är en stilen bordlampa med mässingfrägad fot och vit skärm.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Ceramic hammer bordlampa

Ceramic hammer bordlampa

Snygg bordlampa med en guldfärgad, hamrad fot i metall och matchande tygskärm. Stilren och trevlig bordlampa som passar lika bra i sovrummet som på fönsterkarmen, bordet eller bänken. Sprider ett behagligt ljus när den är tänd. Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
JWDA bordlampa

JWDA bordlampa

JWDA är en bordlampa som tillför både stil och elegans i ditt hem. Samtidigt är den enkel och diskret – passar in i de flesta miljöer. JWDA har en oval kupa i opalglas, en stabil fot i betong och detaljer i mässing. Låt denna vackra skapelse få pryda ditt sängbord, skrivbord eller soffbord. Justera enkelt ljusstyrkan med hjälp av dimmern som är placerad på betongfoten. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
ACKY bordlampa

ACKY bordlampa

Snygg, stilren och enkel bordlampa med ett riktbart lamphuvud och en stor skärm med vit insida. Sprider ett bra ljus, optimalt till läsning. Den finns i färgerna vit (med kromade detaljer) och svart (med kopparfärgade detaljer). Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Viktor skrivbordslampa

Viktor skrivbordslampa

Modern bordslampa från LampGustaf som passar perfekt både på skrivbordet och som stämningsbelysning. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Nobb bordlampa kantig

Nobb bordlampa kantig

Nobb är en vacker bordlampa i rökfärgat glas. Glaskupan är skapad i ett härligt mönster som sprider ljuset på ett välkomnande på mysigt sätt. Ljuskällan blir lite synlig bak glaset vilket gör lampan ännu härligare. Matchande svart sockel och sladd. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Jack bordlampa

Jack bordlampa

Stilren och enkel bordlampa i metall med en klar glaskupa och synlig ljuskälla. Väldigt fin och mysig lampa som finns i antingen mässing eller krom. 200cm textilsladd + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Emma svart/svart låg

Emma svart/svart låg

Fina bordlampan Emma med en svart skärm och vacker, svart bordsfot. En fin bordlampa i härliga och behagliga färger, passar lika bra i fönstret som på bänken eller bordet. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Hitchcock bordlampa

Hitchcock bordlampa

Hitchcock bordlampa i mattsvart metall med dekorativa detaljer i mässing. Lampan är skapad i en rund, mjuk design, med en riktbar skärm som sprider ett bra ljus till läsning eller annan aktivitet. Hitchcock finns även som taklampa och golvlampa.  Sladdlängd: 200cm, svart tygsladd. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Picasso bordlampa 49

Picasso bordlampa 49

Picasso bordlampa, lite högre modell i mattvit finish. Dimmer på lampan. Ljuskälla ingår.

Till butik
Pinch bordlampa

Pinch bordlampa

Pinch är inte bara en otroligt snygg och tuff inredningsdetalj – den är mångsidig och otroligt praktisk också! Skruva fast den på matbordet, hyllan, fönsterbrädan eller var du än önskar. Kombinera gärna med en dekorativ glödlampa för snyggast resultat. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Mönstrad bordlampa

Mönstrad bordlampa

Vacker bordlampa i glas, formad som en boll med ett härligt brunt mönster.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Amadeus bordlampa

Amadeus bordlampa

Stilren bordlampa som passar ypperligt i klassisk miljö, men även som en snygg detalj som smyckar ditt hem. Lampans bas är i metall, med en yta i antikmässing och dekorativa glasprismor som vackert sprider ljuset i rummet. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Ekenäs bordlampa

Ekenäs bordlampa

Stilig bordlampa i en rund och mjuk design, härlig röd färg och en snygg tygskärm. Sprider ett fint och behagligt ljus. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Circle bordlampa krom/vit

Circle bordlampa krom/vit

Circle är en snygg och stilren bordlampa i krom, som håller i en rund, vit glaskupa. Ger ett behagligt och vackert ljus när lampan är tänd. Passar bra i alla typer av rum. Svart sladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Lauria 1

Lauria 1

Snygga skrivbordslampan Lauria 1, i kromad metall med vita detaljer. Lampan är utrustad med LED-belysning som ger ett optimalt ljus till läsning. Både huvudet och armen går att ställa in och rikta på.  Integrerad LED-belysning.  

Till butik
Manhattan bordslampa

Manhattan bordslampa

En snygg bordlampa i modern stil, med en rund och mjuk design. Lampans stomme är i kromad metall och kupan är i munblåst glas. Finns i två olika färger. Ljuskällor ingår ej.

Till butik
Kusk bordslampa

Kusk bordslampa

Bordlampan Kusk i järnoxid med eleganta detaljer i läder. Lampan går att justera i armen och huvudet går att vrida och rikta efter behov.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Trondio bordlampa

Trondio bordlampa

Trondio är en enkel och stilren bordlampa i vit keramik och en vit tygskärm. Den är lätt att placera och passar i alla typer av rum. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Ledro bordlampa LED

Ledro bordlampa LED

En modern bordlampa med flexarm och dimmer, som gör att du enkelt kan rikta och justera ljuset efter eget behov. Finns i vitt och svart, samt även som golvlampa. Dimbar ljuskälla ingår.

Till butik
Pir bordlampa

Pir bordlampa

Stilren och modern bordlampa med en fot i metall och en skärm av frostat glas. Bordlampan är utrustad med dimmer. Finns i antingen mässing eller krom. Sladdlängd: 200cm Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Sten Sandsten bordsfot

Sten Sandsten bordsfot

Snygga och trendiga Sten bordsfot, gjord av sandsten. Kombinera med en designglödlampa och du har en stilfull och modern bordlampa. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Flynn bordslampa

Flynn bordslampa

Snygga och enkla bordlampan Flynn i antingen svart, koppar eller krom. Kombinera gärna med en snygg designglödlampa. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Läza bordlampa

Läza bordlampa

Läza bordlampa med en rund och modern design. Lampan är i matt svart med stilfulla detaljer i borstad mässing. Skärmens diameter är på 12cm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Zuma bordlampa

Zuma bordlampa

En elegant och modern serie som kommer i både taklampa och skrivbordslampa. Ger ett optimalt ljus till läsning. Finns i färgerna vit, svart och krom. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Skeppar bordslampa

Skeppar bordslampa

Skeppar är en snygg och industriell lampserie med en härlig känsla av havet. Finns i färgerna koppar, mässing och svart nickel. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Vendela bordslampa

Vendela bordslampa

Vendela bordslampa är en snygg och elegant lampa i textil och glas, som finns i flera olika färger. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Troy bordlampa

Troy bordlampa

Enkel bordlampa i borstat stål med ett runt opalvitt glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Deluxe skrivbordslampa

Deluxe skrivbordslampa

Skrivbordslampa i lackad plåt och mässingdetaljer. Dimmer på lampan och en utbytbar LED-lampa som motsvarar ca 40W ingår. Ljuskälla ingår.

Till butik
Cube bordlampa

Cube bordlampa

Bordlampa Cube med stomme av kraftigt fyrkantsjärn. Opalglas i kupan och med vit textilkabel.

Till butik
Manola bordlampa

Manola bordlampa

Manola bordlampa med träfot, klar glaskupa och en lampsockel i krom. Sladd 2,5m med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Linda

Linda

Linda är en liten, modern bordlampa. Den är gjord av betong i kombination med glänsande mässing eller koppar. Använd Linda med en stor dekorationsglödlampa och placera den i din bokhylla eller på en hög med tidningar på soffbordet. På bilden visas lampan med ljuskälla, denna ingår ej, se rek. ljuskälla.

Till butik
Mini Dallas skrivbordslampa

Mini Dallas skrivbordslampa

Skrivbordslampa Mini Dallas med stomme i mattlackad svart och en designad metallskärm. Runt den lilla halogenlampan sitter ett opalvitt glas. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Kustvaktaren skrivbordslampa

Kustvaktaren skrivbordslampa

Kustvaktaren skrivbordslampa i antiksilver. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Athena

Athena

Elegant bordlampa från Oriva med lampfot i fyra olika utföranden och lampskärm i fem olika färger. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Shade

Shade

Bordslampa i keramik med matt yta och textilskärm. Inkl. 1,2 m sladd med strömbrytare och stickpropp. Ljuskälla – E14 Max. 40W Höjd – 260mm Skärmhöjd – 130mm Skärmdiameter – 140mm

Till butik
Arezzo duo

Arezzo duo

Arezzo bordslampa, finns även i en mindre storlek. Skärmens mått är 145x200x155mm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Zeppelin skrivbordslampa

Zeppelin skrivbordslampa

LED bordlampa med plug-in transformator. Ger ett mycket bra ljus. Ljuskälla – MR16 Max. 3W (30W) | Ingår Höjd – 350+230mm Dimmer – Nej

Till butik
Bord/golv stativ opal

Bord/golv stativ opal

Modern, stilren och otroligt elegant bordlampa från Hubsch som har det där lilla extra. Den har ett mässingfärgat stativ i metall, som håller upp en rund kupa i opalglas. När lampan är tänd så sprids ett behagligt ljus genom glaskupan som skapar en härlig atmosfär hemma hos dig. Kan också med fördel placeras på golvet. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Giza bordlampa

Giza bordlampa

Bordlampan Giza är stilren och vacker, samtidigt som den är fylld av mystik! Den är tillverkad i metall med en svart tygskärm och matchande tygkabel. Lampan passar lika bra på bänken i hallen som i fönstret eller på nattduksbordet.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Ludde svartkrom bordlampa

Ludde svartkrom bordlampa

Liten och lättplacerad bordlampa i Svartkrom. Metallfot och opalvitt glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Luna XL bordlampa

Luna XL bordlampa

Serien Luna är snyggt designade lampor som garanterat drar blickar till sig. Luna XL bordlampa är tillverkad i pulverlackad svart metall med en stilren kupa i duplexglas. Den är en mycket stilren och vacker bordlampa som smälter in bra i de flesta inredningsstilar och interiörer. Finns även i en mindre variant. Vit textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik