Alla bordslampor från LampGallerian

Chrystal

Chrystal

Härlig och elegant bordslampa med hjärtformad fot i metall kombinerat med en mjuk, vit bomullsskärm. Skapar garanerat en romantisk och mysig känsla hos dig, men passar även in i modernare miljöer. Placeras med fördel både på nattduksbordet eller på bänken ute i hallen. Det dekorativa kristallsmycket är ett härligt inslag som höjer lampan ytterligare! Finns i två olika färger och även i en större storlek. Sladdlängd: 200cm, transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bodega bordlampa

Bodega bordlampa

Bodega är en tuff bordlampa, helt tillverkad i metall med starka kontraster mellan svart och vit. Lamphuvudet är helt ställ- och vridbart, med en strömbrytare på toppen. Den optimala läslampan till sovrummet eller på kontoret. Trivsama kromade detaljer. Sladdlängd: 200cm, svart sladd. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Marine bordlampa

Marine bordlampa

Marine är en stilren och tuff bordlampa, tillverkad i glas med ett svart, knutet rep över glaskupan och matchande svart skärm. Skapar en lite marin känsla i rummet den placeras i. Sprider ett fint ljus och är en riktigt härlig inredningsdetalj!  Sladdlängd: 190cm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Uncle bordlampa

Uncle bordlampa

Uncle är en modern serie som kombinerar funktion med estetik. Den är tillverkad med en fot i metall, stilrena detaljer och seperata strömbrytare till globen och spotten. Kupan är tillverkad i opalvitt glas och den praktiska spotlighten kan riktas helt efter eget behov.  Finns i färgerna svart/krom eller vit/mässing. Ljuskällor ingår ej.

Till butik
Notice lampfot

Notice lampfot

Den omåttligt populära bordsfoten Notice från PR Home – nu i 20cm i höjd! Rustik och tuff bordlampa som är rå i materialet och kan varieras i oändlighet med dekorativa ljuskällor. Placera i ditt fönster eller på bänken och låt den sprida en industriell känsla hemma hos dig. Ljuskälla ingår ej. Finns i färgerna industrigrå (grå), antikmässing, råsilver (silver), råguld och råkrom.

Till butik
Lasana 2 LED

Lasana 2 LED

Vackra bordlampa Lasana 2 är tillverkad i stål och aluminium, med skyddande plast över ljuskällorna och förkromad yta. Otroligt elegant och fin bordlampa som är utrustad med LED-belysning. Den sprider ett varmvitt och bländfritt ljus (3000K) och utstrålar lyx och elegans. Strömbrytare på sladd. Integrerad LED-belysning.

Till butik
New Haven bordlampa

New Haven bordlampa

Snygga New Haven med sin mörka, matta finish och mjuka, robusta form – nu även som bordlampa. En härlig lampa som är fantastisk att kolla på och som dessutom är ställbar samt hlj- och sänkbar. Skärmen justerar du enkelt efter behov.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Ronda bordlampa

Ronda bordlampa

Ronda är en enkel och nätt bordlampa i matt finish. Metallfoten håller ett vitt frostat glas. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Pasteri bordlampa touch

Pasteri bordlampa touch

Pasteri är en enkel och mysig bordlampa, sillverkad i stål med en vit tygskärm och sockel i satinsilver. Lampan är utrustad med touchdimmer – rör vid sockeln och ljusstyrkan ändrar sig stegvis. Optimal lampa till både allmän- och mysbelysning. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Humphrey Lampfot

Humphrey Lampfot

Humphrey är en snygg och elegant bordlampa, tillverkad i metall med en mycket snyggt mönstrad yta i mässing. Handgjord och hamrad fot som tillför stil och elegans i ditt hem. OBS: kommer utan skärm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Cream bordlampa

Cream bordlampa

Vacker och stilren bordlampa med en dekorativ fot i mörkt trä och en oval glaskupa. Lampan är utrustad med en dimmer, vilket gör att du enkelt kan ställa in ljusstyrkan efter eget behov. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bas bordlampa

Bas bordlampa

Bordlampa helt i vitlackad metall som ger ett fint släpljus neråt. Strömbrytare i snöre från lampan och sladd med stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Damn Fashionista bordlampa

Damn Fashionista bordlampa

Denna fina bordlampan från serien Damn Fashionista är verkligen en vacker lampa med många härliga detaljer. Lampan är gjord i borstad mässing, med en stabil fot i marmor och en fantasisk mönstrad skärm av munblåst glas. Ljuset sprids på ett vackert sätt genom glaset när lampan är tänd. Sladdlängd: 200cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Diva XL bordlampa

Diva XL bordlampa

Diva är en snygg bordlampa i en stilren design, med kromad fot i metall och en oval linneskärm. Mycket inbjudande bordlampa som är enkel att placera i ditt hem. Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Glödlampan bordlampa Bloomingville

Glödlampan bordlampa Bloomingville

Bordlampa i frostat glas från Bloomingville som hämtat inspiration från den klassiska glödlampan. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Anette

Anette

Anette är en stilren bordlampa som gör sig lika bra på fönsterkarmen som på ditt nattduksbord. Lampan är gjord i silverfärgad metall kombinerat med en snygg, vit textilskärm. Väldigt välkomnande och vacker bordlampa. Finns även en högre variant. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Angela bordlampa

Angela bordlampa

Angela är en mycket trevlig bordlampa med en härligt designad fot i antingen svart eller vit keramik. Både den svarta och vita lampan har en matchande textilskärm med skärmring. Sladdlängd: 150cm, matchande. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Cone bordslampa

Cone bordslampa

Snygg konformad bordlampa från By Rydéns. Cone finns i flera färger och passar perfek ihop med en 125 mm glob. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Gil bordlampa LED vit/mässing

Gil bordlampa LED vit/mässing

En liten, klassisk bordslampa som kombinerar en tidlös design med kvalitet. En fot i mässingfärgad metall kombinerat med en vit glasskärm. Integrerad LED-belysning.

Till butik
Agnes svart/guld

Agnes svart/guld

Agnes är en vacker bordlampa i den snygga kombinationen svart och guld. Stilren och elegant, lätt att placera i ditt hem och sprider en lyxig känsla runtomkring sig.  Mått på skärm: Höjd 16cm, Bredd 20cm, Djup 11cm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Nicci bordlampa

Nicci bordlampa

Vacker bordlampa som kommer i tre tidlösa färger: vit, svart och grå. Foten är i keramik och skärmen är i textil. Fin och stilren, passar perfekt i ditt fönster eller att pryda bänken. Sladdlängd: 150cm, textil. Diameter på foten: 12cm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Cono bordlampa

Cono bordlampa

En modern och vacker bordlampa med vit skärm och fot, samt snygga detaljer i ljust trä. Sprider ett behagligt och fint ljus. Vippbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Task bordlampa satinsilver

Task bordlampa satinsilver

Snygg bordlampa i metall, med en yta i satinsilver. Två stycken armleder som gör att du enkelt kan rikta ljuset efter behov. Optimal till läsning. Ljuskälla ingår ej. Endast 1 st kvar i lager.  

Till butik
Hole pendel

Hole pendel

Hole är en snygg och härlig pendel som fungerar lika bra som liggande bordlampa. Idén med lampan är att man kan dekorera insidan av glaskupan med t. ex. en växt eller annat som du skulle vilja lysa upp. Om inte så är lampan lika fin utan någonting innanför glaset. Finns i tre olika färger. Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Aérostat bordlampa

Aérostat bordlampa

Vackra och eleganta bordlampan Aérostat, gjord av skinande vitt handblåst glas. Glaskupan hålls upp stadigt av en dekorativ, burinspirerande ram. Aérostat finns i även i en mindre storlek och ramen är i antingen svart eller mässing. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Konvalj bordlampa

Konvalj bordlampa

Fina och enkla tiffanylampan Konvalj, formad som en blomma, gjord av handskuret glas.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Nalle Puh bordlampa LED

Nalle Puh bordlampa LED

Nalle Puh bordlampa är snygg, färgglad och otroligt härlig lampa med de populära karaktärerna från Nalle Puh som motiv. Den är lugnande under natten och den integrerade LED-lampan sprider ett lugnt och varmt ljus.  Integrerad LED-belysning.  

Till butik
Milagro bordlampa

Milagro bordlampa

Milagro är en snygg och stilren serie med runda lampor i snyggt mönstrat glas och och fäste i krom. Milagro finns även som pendel. Ljuskälla ingår ej.  

Till butik
Donmington bordslampa

Donmington bordslampa

Den fina bordlyktan Dinmington i stål, med en yta av krom, väggar av klarglas och en synlig ljuskälla.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Anemon bord liten LED

Anemon bord liten LED

En snygg, liten och lättplacerad bordlampa för bord och fönster. Den är utrustad med LED-belysning och sprider ett välkomnande och bländfritt ljus. Lampan har en rund och mjuk design och finns i flera olika färger. Utbytbar LED-ljuskälla (3W) ingår.

Till butik
Lanterna rökfärgad/ljust trä

Lanterna rökfärgad/ljust trä

En otroligt stilfull bordlampa i massiv ek och en handgjord kupa i rökfärgat glas. Sprider en mysig atmosfär i rummet. Sladden är utrustad med dimmer. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Spring bord rök/krom

Spring bord rök/krom

Stilfulla bordlampan Spring med ett klart, bubbligt glas i 20-talsstil som ger en spännande ljusspridning. Passar väldigt bra ihop med foten som är i mässing. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Less bordslampa

Less bordslampa

Less är en stilfull serie innehållande golvlampa, bordlampa och pendel. Finns i krom, koppar eller guld. Kombinera gärna med en snygg dekorationsglödlampa. Textilkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Veneto hus

Veneto hus

En vacker och stilig bordslampa i form av ett hus. Sätt i en snygg ljuskälla och ställ fram huset där alla kan beundra det. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Finns i både svart och vitt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Minipoint bordslampa

Minipoint bordslampa

En enkel och stilren bordslampa med kromade leder. Kommer i färgerna vit, svart och krom. Går att justera i höjden. Ljuskälla B15D Halogen 1x20W ingår.

Till butik
Snake bordlampa LED

Snake bordlampa LED

En stilig och modern bordlampa i plast som finns i färgerna vit och svart. Finns även som klämlampa. Dimmer på bordsplattan. Integrerad LED-belysning.

Till butik
Brighton bordslampa

Brighton bordslampa

Brighton är en snygg, modern bordslampa i krom som går att justera. Ljusbrytaren sitter på sladden. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Monika bordlampa

Monika bordlampa

Dekorativ bordlampa i svartlackad järn och med detaljer i mässing. Levereras med sladd, strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Mässing Round

Mässing Round

Designad bordslampa i äkta mässing. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Athena bordsfot

Athena bordsfot

Endast fot till Athena bordslampa.

Till butik
Edison bordlampa

Edison bordlampa

Bordlampa i mässingfärgad metall med en glaskupa i klarglas ovanför. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Buddy

Buddy

Bordslampa med betongfot och klarglas glasklocka. Levereras med matchande textilkabel. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Anos skrivbordslampa

Anos skrivbordslampa

Anos skrivbordslampa i borstat stål med en integrerad LED-lampa som motsvarar ca 35W. Ger ett fint varmvitt ljus. Strömbrytare på lamphuvudet.

Till butik
Ljusne bordlampa

Ljusne bordlampa

Snygg bordslampa i råmässing. Ljusne kommer att åldras vackert – metallen kommer att mörkna lite med tiden. Fungerar även bra som läslampa. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Viola

Viola

Bordlampa i plåt med utskuren dekor. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Nemos skrivbordslampa

Nemos skrivbordslampa

Nemos skrivbordslampa, ledbart huvud som går att rikta. Strömbrytaren sitter precis ovanför foten. Ljuskälla ingår.

Till butik
Amerika

Amerika

Amerika, den klassiska skrivbordslampan. Väldigt genomarbetad och gedigen bordlampa. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Floda bordlampa

Floda bordlampa

Bordlampa av antikfärgad eller borstat stål. Skärm av matt opalvitt glas. Ställbar skärm med slangled. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Grace 4 bordlampa

Grace 4 bordlampa

Grace bordlampa är vacker och elegant, tillverkad i metall i en sofistikerad och modern design. Passar ypperligt på smala fönsterbrädor, men också för att pryda bordet eller bänken. Tillverkad i metall och finns i två olika färger. Sladdlängd: 200cm, transparent.  Ljuskällor ingår ej.

Till butik
Cherry

Cherry

Vackra bordlampan Cherry tillför en härligt romantisk touch i det rummet du väljer att placera den i. Med sin mjuka vita textilskärm och blommiga fot i keramik så är Cherry en riktigt härlig lampa som klär alla typer av rum. De mässingfärgade detaljerna binder samman skärm och fot på ett mycket trivsamt sätt som höjer lampan ytterligare. Cherry finns även i en större storlek. Sladdlängd: 200cm, transparent sladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Colors Flame bordlampa/spett

Colors Flame bordlampa/spett

Med denna härliga bordlampan så får du en trevlig och dekorativ trädgård i alla väder och klimat. Den är vattentät och sprider ett varmvitt LED-ljus med en verklighetstrogen flameffekt. Det medföljer även ett sprjut så att du kan sticka ner den i krukor, rabatter eller i gräset. Lampan laddas upp med en USB-kabel som medföljer. Tillverkad i svart plast. Integrerad LED-belysning.

Till butik
Cognac bordlampa

Cognac bordlampa

Serien Cognac består av vackra lampor i en stilren design. Denna härliga bordlampa är tillverkad i metall med en mattsvart yta, mässingfärgade detaljer och en vackert formad skärm i klarglas. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset och skapar en elegant atmosfär. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Shaped LED Filament Globe 125mm 2

Shaped LED Filament Globe 125mm 2

Tuff dekorationslampa som lyser upp på ett snyggt sätt. Häftigt formad och naturligt skadad. Trevlig LED-lampa som passar bra i upphäng eller bordlampor. Dimbar.

Till butik
Ribadeo bordlampa

Ribadeo bordlampa

Här har vi en bordlampa som verkligen för tankarna till naturen och våra vackra skogar. Foten på lampan är i trä och skärmen är i krämfärgad textil. Vacker och mysig bordlampa som är unik och nästan ser lite hemmasnickrad ut (på ett bra sätt). Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Belgravia bordlampa

Belgravia bordlampa

Belgravia är en vacker bordlampa som garanterat bidrar med en varm och välkomnande stämning i ditt hem. Den är lätt att placera och passar lika bra i sovrummet som på fönsterkarmen eller bänken. Foten är tillverkad i metall och skärmen är i textil. Den finns i två utföranden, vilken är din favorit?  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Tilde skrivbordslampa

Tilde skrivbordslampa

Klassisk skrivbordslampa i ny tappning. Flexibla leder och sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Maserlo bordlampa

Maserlo bordlampa

Maserlo bordlampa är tillverkad i stål med svart textilskärm som har en guldig insida. En otroligt vacker och mysig bordlampa som sprider ett varmt och behagligt ljus när den är tänd. Lampan är även utrustad med touch-dimmer – rör vid lampans sockel och ljuset ändrar sig stegvis. Ultimata myslampan! Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Humphrey brons

Humphrey brons

Humphrey är en snygg och elegant bordlampa, tillverkad i metall med en mycket snyggt mönstrad yta i brons. Tillför stil och elegans i ditt hem. Skärmen Sofia medföljer som är en vacker och stilren skärm i sammet på 40cm i diameter. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Satin

Satin

Snygg, enkel och stilren bordlampa med en fot i satinsilver och snygg, vit textilskärm. Sprider ett fint och mjukt ljus när lampan är tänd och den är otroligt dekorativ och härlig att se på. Lampan har en touchdimmer som du justerar ljusstyrkan på. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Art Work bordlampa LED

Art Work bordlampa LED

Snygga och stilrena bordlampan i serien Art Work. Tillverkad i aluminium i en modern design med bländfria akrylskärmar. Lampan är dimbar, så du kan enkelt ställa in ljusstrykan efter eget behov. Den är dessutom utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och välkomnande ljus. Integrerad LED-belysning. 

Till butik
Bend bordlampa

Bend bordlampa

Bend är en stilren och praktisk bordlampa med en flexibel arm som du kan rikta och böja helt efter eget behov och tycke. Väldigt tuff bordlampa i metall som finns i färgerna ljusgrå, mörkgrå och mattsvart. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra och behagligt ljus. Sladdlängd: 180cm, svart plastkabel. Integrerad LED-belysning (8W)

Till butik
Diva bordlampa

Diva bordlampa

Diva är en snygg bordlampa i en stilren design, med kromad fot i metall och en oval linneskärm. Mycket inbjudande bordlampa som är enkel att placera i ditt hem. Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Skrivbordslampa Round

Skrivbordslampa Round

Skrivbordslampa i snygg design i en svart finish. Riktbar huvud och lampan passar bra både som arbetsbelysning och som dekoration. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Nautica bordlampa

Nautica bordlampa

Fina bordlyktan Nautica från Cottex som finns i tre olika färger. Dekorativ och går att placera lite varstans. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Remy bordlampa

Remy bordlampa

Remy är en spännande bordlampa med en stomme i metall, kombinerat med otroligt snygga läderremmar som pryder hela lampan. Ljuskällan skymtar bak remmarna och ger en snygg ljusspridning. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Believe bordlampa

Believe bordlampa

Believe bordlampa i svart med en snygg skärm med kopparinsida. Ger ett varmt och behagligt sken. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Y1944 bordlampa

Y1944 bordlampa

Vitlackad bordlampa med detaljer i krom, strömbrytare på lampan. Ger ett fint släpljus neråt. 2m kabel med stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Sarek bordlampa

Sarek bordlampa

En härlig skrivbordlampa i metall, med en blankröd yta och en praktisk flexarm. Perfekt som arbetslampa, då du enkelt kan justera lampan efter eget behov. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Cous bordlampa

Cous bordlampa

Cous bordlampa, med en fot i keramik kombinerat med en vit textilskärm. Lampan är skapad i en rund och mjuk design, antingen svart eller blå fot samt stilrena detaljer i antikmässing. Foten har även slitna detaljer som gör att den ser välanvänd ut. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bruksby XL bordlampa koppar

Bruksby XL bordlampa koppar

Bordsfot i kopparfärgad metall. Kombinera med en naken glödlampa. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Task bordlampa antikmässing

Task bordlampa antikmässing

Snygg bordlampa i metall, med en yta i antikmässing. Två stycken armleder som gör att du enkelt kan rikta ljuset efter behov. Optimal till läsning. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Plastband duo

Plastband duo

Denna vackra bordlampan, med två stycken lampskärmar i olika höjder, är gjord av vita plastband som är virade runt en metallstomme. Lampans fot är i mässing. Ger ett fint och behagligt ljus när den är tänd. Finns även i en enkel modell. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Gil LED koppar

Gil LED koppar

En liten, klassisk bordslampa som kombinerar en tidlös design med kvalitet. En fot i kopparfärgad metall och en glasskärm i opalglas. Dimmer på lampan, ger ett varmvitt fint ljus. 2,5m sladd med stickkontakt. Integrerad LED-belysning, 50. 000h livslängd på LED-lampan, transformatorn i änden av sladden är utbytbar.

Till butik
Fuchsia bordlampa

Fuchsia bordlampa

Fuchsia är en fin tiffanylampa, gjord i handskuret glas, med gula nyanser och röda blommor med gröna glas. Finns även i en mindre storlek. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Princess bordlampa LED

Princess bordlampa LED

Princess bordlampa är snygg, färgglad och otroligt härlig lampa med några av favoritprinsessorna från Disney. Den är lugnande under natten och den integrerade LED-lampan sprider ett lugnt och varmt ljus.  Integrerad LED-belysning.

Till butik
Firmo bordlampa

Firmo bordlampa

Firmo som går att rikta och justera efter behov. Skärmen har en vit insida vilket ger ett optimalt ljus till läsning. Lampan är i rostfritt stål och har en inbyggd klämma att färsta på bordet. Finns i tre vackra färger. Ljuskällan ingår ej.

Till butik
Stockbury bordslampa

Stockbury bordslampa

Snygga och rustika bordlampan Stockbury, gjord i stål med en antikbrun yta. Ger ett bra ljus till läsning och sprider en varm, välkomnande känsla i rummet. Kombinera gärna med en dekorativ glödlampa med synlig glödtråd. Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Luke bordslampa vit/råjärn

Luke bordslampa vit/råjärn

En snygg bordslampa i vitborstad trä och råjärn. Justerbar både i gängorna vid lampans arm, samt vid skärmen. Ger ett bra arbetsljus och är snygg att placera på skrivbordet. Sladdlängd: 180cm, brytare på lamphållare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Lanterna rökfärgad/mörkt trä

Lanterna rökfärgad/mörkt trä

En otroligt stilfull bordlampa i massiv ek och en handgjord kupa i rökfärgat glas. Sprider en mysig atmosfär i rummet. Sladden är utrustad med dimmer. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Spring bord klar/mässing

Spring bord klar/mässing

Stilfulla bordlampan Spring med ett klart, bubbligt glas i 20-talsstil som ger en spännande ljusspridning. Passar väldigt bra ihop med foten som är i mässing. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Dublin bordlampa LED

Dublin bordlampa LED

Moderna och stilfulla Dublin, med sina avrundade enkla former. Sprider ett varmvitt ljus och har en touchdimmer för att kunna justera ljuset till en nivå som passar för stunden. Finns i både svart och vitt. Integrerad LED-belysning.

Till butik
Basilica

Basilica

En stämningsfull bordlampa i form av en kyrka. Placera en vacker ljuskälla i kyrkan och sprid julstämningen i hemmet. Det följer med en 2 meter kabel med strömbrytare och stickkontakt Ljuskälla ingår ej.

Till butik
PJ60 Bordlampa

PJ60 Bordlampa

Ursprungligen så är PJ60 en industrilampa från 1940-talet. Den behåller fortfarande sin klassiska design, tillsammans med en gnutta nytänk. Finns i flera olika färger och går att justera i höjd och bredd. Ljuskälla ingår.

Till butik
Ruby bordlampa

Ruby bordlampa

Ruby är en snygg, stilren och modern bordlampa i keramik som finns i både vit, silver och guld. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Pettersson bordslampa

Pettersson bordslampa

Pettersson bordslampa är en snygg, modern lampa i rustik design. Den är gjord i mässing och kommer med antingen svart eller vit marmorbotten. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Float skrivbordslampa koppar

Float skrivbordslampa koppar

Float skrivbordslampa i borstat stål och med detalj i trä. Riktbar skärm och strömbrytare på lampan. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Icon bordlampa

Icon bordlampa

Bordlampa i ett råmaterial med svart tygsladd med stickkontakt och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Kvadrat bordlampa

Kvadrat bordlampa

Kvadrat med en snygg metallfot och en vit tygskärm. Finns i mässing och krom. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Vienda koppar bordlampa

Vienda koppar bordlampa

Vienda, snygg och populär bordlampa i blankkoppar. Ger att fint fallande ljus neråt. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Skyscraper

Skyscraper

BordlampaSkyscraper? gjord i pulverlackad vit metall med stansade fönster. Transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
E27 Globlampa 125mm Spiral 40W

E27 Globlampa 125mm Spiral 40W

Skakstark dekorationslampa som passar bra i upphäng eller bordlampor där själva glödlampan blir en del av lampan. Ger ett varmt ljus och blir inte alls lika stark i ljuset som en vanlig 40W.

Till butik
Carmelia

Carmelia

Bordlampa i vitlackad plåt med mönster i. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Betono

Betono

Betono bordlampa med fot i betong och tygskärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Snygg

Snygg

Svart keramik stomme med en tygskärm bildar en liten och snygg:) bordlampa. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bankers bordslampa stor

Bankers bordslampa stor

Bankers, klassisk skrivbordslampa som fortfarande håller! Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Stavanger bordlampa

Stavanger bordlampa

Skrivbordslampa i metall i flera färger och ytbehandlingar. Inbyggd dimmerbrytare på fotplattan. Ställbar skärm med slangled. Inkl. halogenreflektorlampa. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Velvet bordlampa

Velvet bordlampa

Vacker bordlampa i trendig sammet med detaljer i borstad mässing. Velvet är en otroligt trivsam inredningsdetalj som passar lika bra på fönsterkarmen som på bordet eller bänken. Den gör sig bra i både moderna miljöer, samtidigt som den är en riktigt mysig och romantisk lampa. Den finns i tre behagliga färger och även som pendel.  Sladdlängd: 200cm, svart textilkabel + strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Monsieur bordlampa

Monsieur bordlampa

Här snackar vi stil och elegans! Monsieur är en otroligt trivsam bordlampa som med fördel kan placeras både på nattduksbordet eller ute på bänken i hallen. Foten har ett vackert mönster och är helt i glas, medan den behagliga svarta skärmen i sammet bryter av på ett elegant sätt. Detaljerna är metall.  Sladdlängd: 200cm, vit textilkabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Koster bordlampa flex

Koster bordlampa flex

Koster är en enkel och praktisk bordlampa som är optimal att placera på skrivbordet. Den har en flexibel arm i krom som gör att du enkelt kan rikta den efter behov. Den är också utrustad med dimmer så att du enkelt kan ställa in ljusstyrkan på lampan. Arbetsbelysning eller mysbelysning – du väljer.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Collister bordlampa

Collister bordlampa

Vackra bordlampan Collister, designad av Søren Rose Studio, som fått sin inspiration från New York City-glamouren i slutet av 1930-talet. Den har en bestämd industriell känsla med den slående färgkombinationen mässing och mattsvart. Tillverkad i pulverlackad stål med detaljer i solid mässing och matchande, svart tygkabel. Ljuskälla ingår ej.

Till butik