By Rydéns Bordslampor

Bordlampa Remy

Bordlampa Remy

Remy bordlampa svart Bordslampor är viktiga inslag i inredningen för att skapa en härlig atmosfär. Remy bordlampa svart blir med sin retroinspirerade look en fin detalj i hemmet. Retro design Svarta remmar i konstläder Modeinspirerande look med väldesignade detaljer Behagligt sken Stilren lampa Ø27 x H45 cm Alla vill ha ett hem med hög mysfaktor. För att uppnå detta behövs det flera lampor och ljuskällor. Med Remy bordlampa svart får man ett mjukt sken tack vare de fina svarta remmarna. Ljuset sipprar ut på ett behagligt sätt. Denna retroinspirerade lampa är designad av WIS Design och är en stilren detalj, som är ett måste i hemmets inredning. En bordslampa ska inte bara fylla en funktion som ljuskälla, den ska även vara snygg att titta på. Detta har Remy bordlampa svart uppnått. Den är nämligen inspirerad av modevärlden. Detta märks väldigt tydligt i den draperade looken och de välskräddade synliga sömmarna. Detta är en retroinspirerad lampa som aldrig blir omodern.

Till butik
Bordlampa Castell

Bordlampa Castell

Castell bordlampa är en kvadratisk lampa med detalj i mässingfärgad metall. Denna stilrena lampa andas lyx och elegans. Gör sig lika fin i det klassiska hemmet såsom i det moderna. Passar både utmärkt som bordslampa såsom stående fönsterlampa. Ljuskälla ingår ej. Transparent kabel 2 m. H52,5cm B61cm Volt/Max watt: 230V/40W/E27   Handla online eller i butik Vi har lampor och belysning för alla inredningar. Köp dina lampor online eller vår i butik i Stockholm.

Till butik
Ronda bordlampa

Ronda bordlampa

Ronda är en enkel och nätt bordlampa i matt finish. Metallfoten håller ett vitt frostat glas. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Gina bordlampa

Gina bordlampa

Trevlig bordlampa med en fot i betong, kombinerat med en vit textilskärm. Placera i ditt fönster, på bänken eller på nattduksbordet. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Draft bordlampa

Draft bordlampa

Draft bordlampa i metall med glaskupa. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bordslampa Peacebubble rökgrå

Bordslampa Peacebubble rökgrå

Peacebubble bordslampa rökgrå Bordslampor som Peacebubble bordslampa rökgrå blir en stilren detalj i hemmet. På den vackra foten har den även ett fredligt budskap i form av ett fredsmärke. Trendig och stilren design Nätt och lättplacerad Härlig mix av betong och glas Fint sken Fredsmärke på lampfoten Ø20 x H30 cm En lampa som Peacebubble bordslampa rökgrå ger ett fint sken. Lampor med en synlig ljuskälla som denna, ger hemmet en dekorativ och tuff känsla. Den är liten och nätt vilket därför gör den mycket lättplacerad. Foten är tillverkad av grå betong och tillsammans med glaslampan skapas en fin kontrast. Bordslampans stilrena design passar in i många olika hem och miljöer. Designern Åsa Gessle har med sin produkt Peacebubble bordslampa rökgrå lyckats skapa en bordslampa som är mer än bara en lampa. Den har även ett fint budskap. Fredsmärket på betongfoten gör den inte bara unik, utan även vacker och meningsfull. Peacebubble hjälper garanterat till att skapa en trevlig atmosfär i ditt hem.

Till butik
Bordlampa Amadeus

Bordlampa Amadeus

En vacker och dekorativ bordslampa i antik mässing.   Amadeus är en droppformad lampa i antik mässingfärgad metall och prismor i glas som ger ett vacker glänsande sken vid belysning. Passar både utmärkt som bordslampa såsom stående fönsterlampa. Gör sig lika fin i alla inredningar. Finns som taklampa och plafond. Ljus källa ingår ej.  H40 Ø30 cm  Volt/Max watt: 230V/15W/ E27

Till butik
Bolt skrivbordslampa

Bolt skrivbordslampa

Snygg skrivbordslampa som är enkel att placera, passar in både på nattduksbordet som på arbetsbänken. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Sikri bordlampa

Sikri bordlampa

Sikri är en vacker bordlampa i metall, formad som en boll med tre små ben. Lampan är smyckad med flera finmönstrade hål som gör att ljuset sprids på ett fantastiskt sätt när lampan är tänd. Finns i färgerna guld och nickel. Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Kvadrat bordlampa

Kvadrat bordlampa

Kvadrat med en snygg metallfot och en vit tygskärm. Finns i mässing och krom. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bordslampa Peacebubble

Bordslampa Peacebubble

Peacebubble bordslampa rosa Peacebubble bordslampa rosa är en modern lampa som sticker ut. Kombinationen av betong och rosa glas blandar det hårda och det söta på ett sätt som skiljer sig från andra bordslampor. Designad av Åsa Gessle Skapad av betong och glas Betongen har ett fint peacemärke Mycket stabil Hög kvalitet Ø20 x H30 cm Peacebubble bordslampa rosa är en söt lampa med en tuff fot i betong. Utformningen av foten gör den mycket stabil men även vacker med ett peacemärke som en fin liten detalj. Den unika kombinationen av betong och glas gör att lampan sticker ut bland andra lampor, samtidigt som den stilrena designen gör att den passar in i de allra flesta hem. Peacebubble bordslampa rosa är designad av Åsa Gessle som brinner för att skapa inredning med budskap. Denna söta bordslampa förmedlar fred med sitt lilla peacemärke. Det är en tidlös lampa som även passar väldigt bra in i rådande inredningstrender. Med sitt fina rosa glas lyser den upp i rummet även när den är släckt.

Till butik
Bordslampa Tribun

Bordslampa Tribun

Stilsäker skrivbordslampa. Tribun bordslampa är en chic bordslampa som sticker ut ur mängden. Passar utmärkt som skrivbordslampa såsom läslampa i vardagsrummet. Gör sig lika snygg i alla inredningar. Tillverkad i vit matt metall samt trädetaljer. Ljuskälla ingår ej. H50 B60 cm. Volt/Max watt/Sockel: 230/40W/E14.   

Till butik
Dots lampskärm

Dots lampskärm

Lampskärm i bomull med E27-ringfäste som passar bra till lite större bordlampor eller golvlampor.

Till butik
Hermine bordlampa

Hermine bordlampa

Hermine är en otroligt vacker bordlampa i metall, med en yta i matt mässing. När lampan är tänd så sprids ett behagligt och fint ljus genom det utskurna mönstret. Passar lika bra i sovrummet som i ditt kök eller vardagsrum. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Adele bordlampa

Adele bordlampa

Bordlampa Adele med betongfot och en vit tygskärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bordslampa Peace bubble

Bordslampa Peace bubble

Peacebubble bordslampa amber Peacebubble bordslampa amber lyckas med att både följa de senaste inredningstrenderna, samtidigt som den stilrena designen gör den tidlös. Det är inte längre svårt att hitta bordslampor som uppfyller dessa motstridiga krav. Designad av Åsa Gessle Behagligt, stämningsgivande ljus Stabil konstruktion tack vare betongfoten Stilren, därmed både modern och tidlös Peacemärke i betongfoten: ett ställningstagande för fred Ø20 x H30 cm Peacebubble bordslampa amber är formgiven av Åsa Gessle. Det är en lampa som är både modern och tidlös, och passar därmed in i de flesta hem oavsett inredningsstil. Lampor kan se ut på olika vis, men de sticker sällan ut ur mängden. Detta har Åsa Gessle ändrat på, genom att bland annat gjuta in ett peacemärke i betongfoten, som ett ställningstagande för fred. Peacebubble bordslampa amber passar utmärkt i flera rum och situationer, tack vare sin vackra design, stabila konstruktion och behagliga ljus. Det är en bordslampa som fungerar lika bra som belysning och stämningsgivare, som en vacker dekoration även när den är släckt. Kombinationen av det skira glaset och den hårda betongfoten gör att den uppfattas som både romantisk och industriell.

Till butik
Bordslampa Passion betong/vit

Bordslampa Passion betong/vit

Trendsäker bordslampa i betong. Passion bordslampa  är en snygg och stilren lampa med balanserad komposition. Med denna bordslampa skapar du enkelt en industriell och trendmedveten känsla i ditt rum. Gör sig lika fin på bordet såsom i fönstret. Tillverkad i betong och textil. Ljuskälla ingår ej. H42 B36 cm.  Volt/Max watt:230V/40W/E27    

Till butik
Etoile bordlampa

Etoile bordlampa

Etoile är en vacker bordslampa, tillverkad i mattvit metall med ett dekorativt hålmönster. När den är tänd sprids ett stämningsfullt ljus genom hålmönstret som garanterat kommer sprida julkänsla hemma hos dig.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Helmer bordlampa

Helmer bordlampa

Snygga bordlampan Helmer passar i alla typer av rum. Den är både enkel, snygg och stilren. Lampan är i zink med en snygg rund marmorfot, kombinerat med en vit skärm i bomull.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bright bordlampa koppar

Bright bordlampa koppar

Bright bordlampa i kopparfärgad metall och med en designad glaskupa. Levereras med transparent sladd med strömbrytare och stickkontakt. Finns även i mässing. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bordlampa Gloria

Bordlampa Gloria

Bordslampa Gloria krom Bordslampa Gloria krom är en modernt designad lampa, som passar in i varje modernt hem. Lampan är formgiven av designern Patrick Hall.  Ø11 x H32 cm, Max 40W/230V, Sockel E14Modern och stilren design Transparent kabel Brytare på kabeln Passar in i de flesta miljöerna Globen Lightings lampor håller bra kvalité Bordslampa Gloria krom är mångsidig, och den stilrena moderna designen passar in både som ensam ljuskälla i till exempel fönster eller i en hylla samtidigt som den med fördel kan kombineras med ytterligare en bordslampa eller så många du vill. Den snedskurna, krombelagda ovankanten gör att du kan vända lampan åt olika håll och på så sätt kan du skapa snyggt mönster om du har flera bordslampor. Är du ute efter en lampa med snygg design är Bordslampa Gloria krom det perfekta valet. Den moderna lampan passar in i alla rum i hemmet, oavsett var du placerar den. Den transparenta kabeln gör dessutom att du slipper ha fula sladdar som sticker ut och drar uppmärksamhet från din nya bordslampa.

Till butik
Lampfot Marmori

Lampfot Marmori

Lampfot Marmori är en snygg och exklusiv lampfot tillverkad i svart marmor. Marmori är en kubformad lampfot i svart marmor. Kombinera Marmori med en stor glödlampa för att göra den extra snygg. Ljuskälla ingår ej. Skillnader förekommer på varje exemplar gällande melarade ytan, då marmor är naturmaterial.

Höjd 18,5 cm

Diameter 10 cm

Volt/Max watt/Sockel: 230/60W/E27

Till butik
Straight bordlampa 7L

Straight bordlampa 7L

Vacker, svart ljusstake i metall. Tillverkad i raka och enkla former med 7st höga ljus. Sprider ett vacketr och stämningsfullt ljus och den passar lika bra i fönstret som utställd på bordet eller bänken. Använd gärna dekorativa ljuskällor till denna ljusstaken.  Ljuskällor ingår ej.

Till butik
Etui bordlampa

Etui bordlampa

Stilren bordlampa i rund och mjuk design. I foten finner du ett såkallat etui – en öppning där du kan förvara t. ex. smycken eller nycklar. Du öppnar den enkelt med hjälp av den lilla knappen som är placerad på lampans fot. Lampans skärm är i bomull och basen i metall.  Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Solo skrivbordslampa

Solo skrivbordslampa

Solo skrivbordslampa i sandsvart eller sandvit. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bordlampa Driva

Bordlampa Driva

Bordslampa Driva svart Bordslampa Driva svart är lampan för dig som är ute efter en stämningsskapande och enkel lampa som passar i alla rum. En trotjänare bland lampor. Ø11 x H32 cm, Max 40W/230 V, Sockel E14 Matt svart Enkel och elegant Passar överallt Lyser upp arbetsrummet Passar även som sänglampa Bordslampa Driva svart är en bordslampa för dig som är ute efter en funktionell lampa att använda i hemmets alla rum. Till skillnad från många andra bordslampor kan den även användas som sänglampa och den matta svarta färgen gör att lampan ger ett elegant men fint intryck. Lampan passar även bra i fönster eller som dekorativ prydnadslampa i hemmets mysiga vrår. Bordslampa Driva svart är en lampa som passar alla vardagsbehov. Den uppfyller kriterierna hos dig som är ute efter en liten men funktionell och effektiv skrivbordslampa och passar även som mysbelysning i vardagsrummet, i sovrummet eller läsvrån. Lampan är matt svart och ger ett elegant intryck. Lyser upp hemmet och blir snabbt en favorit.

Till butik
Bordslampa Leon

Bordslampa Leon

Leon bordslampa är en nätt och stilig bordslampa med stark karaktär. Tillverkad i svart matt metall samt mässings detaljer som bidrar med det lilla extra. Ljuskälla ingår. H50 Ø50 cm.  Volt/Max watt: 5W/LED

Till butik
Make love not war bordlampa

Make love not war bordlampa

Snygg bordlampa i svartlackad metall och en svart rektangulär skärm. I mitten av foten står budskapet make love not war som lyser upp när lampan är tänd. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Castell bordlampa

Castell bordlampa

Castell bordlampa är en snygg lampa där enkelhet möter elegans på ett fantastiskt sätt! Lampan är i en kvadratisk design gjord i vit textil. Den yttre kvadraten är i metall och kommer i antingen mässing eller krom.  Sladdlängd: 200cm, transparent. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Modelli

Modelli

Bordlampa i skuren plåt, ger ett fint ljusmönster. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bordlampa Driva matt

Bordlampa Driva matt

Bordslampa Driva mässing Skapa en varm känsla med mässing. Bordslampa Driva mässing har ett hålformat mönster som gör att rummet badar i ett stämningsfullt, skimrande gult ljus. Designen är lika vacker som harmonisk. Upptäck en värld av lampor i metall. Ø11 x H32 cm, Max 40W/230V, Sockel E14 Sprider vackert ljus. Material med varm känsla. Hålmönstrad design. Hög kvalitet. Kan placeras i fönster. Med varma metaller skapas en ombonad känsla. Mässing återkommer i många inredningsdetaljer men det bästa sättet att ta tillvara på metallens varma känsla är en bordslampa. Bordslampa Driva mässing kan placeras på så väl på ett sideboard som en fönsterbräda. Metall är ett material som passar perfekt för alla former av bordslampor och ytan kan även ge spännande kontrast i kombination med naturmaterial. Mönstret gör att ljuset sprids på ett vackert sätt i hela rummet. De små, små formationerna ger även denna lampa en modern känsla som skapar en spänning mot det klassiska materialet. Bordslampa Driva mässing är även väldigt vacker att kombinera med detaljer i den mörkare färgskalan som till exempel mörkblå och skogsgrön.

Till butik
Bordlampa Apollo

Bordlampa Apollo

Bordslampa Apollo från By Rydéns Är en snygg och funktionell bordslampa med två ljuspunkter som går att vrida och ställa. Apollo finns även som vägglampa och takskena.   Volt/Max watt: 230V/15W Sockel: 2x15V Mått: H: 52,5cm, B: 61cm    

Till butik
Remy bordlampa

Remy bordlampa

Remy är en spännande bordlampa med en stomme i metall, kombinerat med otroligt snygga läderremmar som pryder hela lampan. Ljuskällan skymtar bak remmarna och ger en snygg ljusspridning. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Apollo bordlampa 1

Apollo bordlampa 1

Apollo bordlampa är inte bara fin att se på – den är också praktisk och väldigt lätt att placera i ditt hem. Lampan är enkel att justera och rikta efter eget behov, samtidigt som den sprider ett optimalt arbetsljus. Finns i både mattsvart och vitt, bägge med stilrena detaljer i krom. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Betono

Betono

Betono bordlampa med fot i betong och tygskärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Lampfot Dark

Lampfot Dark

Lampfot Dark 15 cm Med olika geometriska former kan en spännande känsla skapas i hemmet. Lampfot Dark 15 cm har en kubisk form som har en modern känsla i kombination med en stilsäker läderlook. B10 x D10 x H15 cm, Max 40W/230V, Sockel E27 Modern stil Trendig läderlook Hög kvalitet Maskulin stil Kubisk form skapar kontraster Med raka linjer, symmetri och stilsäkra materialval skapas en modern och elegant inredning. En bordslampa med lampfot Dark 15 cm har en kubisk form som skapar en harmonisk känsla oavsett var den placeras. Kvadratiska detaljer på en lampfot kan även skapa en spännande kontrast i ett rum med mer organiska former. Ibland behöver man faktiskt inte tänka utanför boxen för att hitta rätt inredningsmässigt. Lampfot Dark 15 cm andas både modernitet och elegans. Foten i en mörk läderlook träffar rätt stilmässigt. Fyrkantiga och kubiska former kan enkelt placeras på många olika platser i hemmet, till skillnad från de rundare alternativen. För en mjukare framtoning kan denna lampa kombineras med ljusa färgtoner och lätta pasteller.

Till butik
Skärm Solid

Skärm Solid

Stilren lampskärm, perfekt till din bordslampa. Skärm solid vit är en klassisk lampskärm som gör sig lika fin i alla inredningar och rum. Tillverkad i bomull och clip fäste. Matcha ihop med lampfot Alvina i marmor. H14 Ø15 cm.

Till butik
Peacebubble bordlampa

Peacebubble bordlampa

Bordlampan Peacebubble är stabil, stilren och otroligt snygg! Lampans fot är i betong och kupan är i glas. Välj mellan färgerna rökgrå, amber och rosa på glaskupan och kombinera med en snygg ljuskälla som visar bak glaset. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Amadeus bordlampa

Amadeus bordlampa

Stilren bordlampa som passar ypperligt i klassisk miljö, men även som en snygg detalj som smyckar ditt hem. Lampans bas är i metall, med en yta i antikmässing och dekorativa glasprismor som vackert sprider ljuset i rummet. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Conrad bordlampa

Conrad bordlampa

Bordlampa i en klassisk design med frostat glas. Stomme i koppar. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Lampfot Dark

Lampfot Dark

Lampfot Dark 12 cm Den kvadratiska designen talar sitt eget språk. Men en geometrisk form och läderlook ger modellen lampfot Dark 12 cm rummet en stram och sammanhållen look. B10,5 x D 10,5 x H12 cm, Max 40W/230V, Sockel E27 Modern design Stilsäker läderlook Väl valda detaljer God punktbelsyning Hög kvalitet Lyft inredning med en stilsäker lampa. Lampfot Dark 12 cm visar vägen med sitt maskulina formspråk. Som bordslampa på ett sideboard eller skrivbord förstärker lampfoten möbelns strama kantighet. Det här är en lampfot som även kan användas för att skapa kontraster i till exempel ett rum med en luftig känsla, där kuben och den mörka färgen ger ögat något tryggt att vila blicken på. Lampfot Dark 12 cm ger en god punktbelysning med ett behagligt sken. Det här är en lampa som bland annat passar för placering på nattduksbordet, fönsterbrädan eller ovanpå en byrå. Läderlooken kan matchas med många olika material, varför inte mjuk sammet eller åldrat trä? De vita kontrasterande sömmarna skapar en ytterligare dimension i den spännande designen.

Till butik
Straight

Straight

Straight krom bordslampa från By Rydéns. Snygg bordslampa i metall som går att dimma passar perfekt till fönsterbrädan eller konsolbordet. Finns i olika färger. Ljuskälla ingår ej. Volt/Max watt/Sockel: 20w/7xE14 B49 H50 cm.  

Till butik
Gloria bordlampa

Gloria bordlampa

Fantastiska Gloria – nu även som bordlampa. Stilren och vacker bordlampa med en platta som är placerad bak ljuskällan för ett extra härligt skimmer. Finns i antingen krom eller mässing. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Tribun bordlampa

Tribun bordlampa

En enkel och fin bordlampa i mattvit färg och träfärgade detaljer. Den är justerbar både i huvudet och i fästet som sitter på nedre delen av lampan. Ger ett bra ljus till läsning och är dessutom väldigt fin att se på. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Omega

Omega

Snygg bordlampa i unik design, finns med svart eller vit tygskärm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Feliz bordslampa marmor/zink

Feliz bordslampa marmor/zink

Modern adventsljusstake i marmor & zink. Feliz är en snygg och stilren adventsljusstake tillverkad i vit marmor och zink. Denna lampa passar utmärkt både i fönstret såsom på bordet och är lika fin att använda året om. Ljuskälla och dimmer ingår. H 45 B32 cm. Volt/Max watt/Sockel: 12V/3W/4XE10.

Till butik
Bordslampa Omega

Bordslampa Omega

Bordslampa Omega 69cm mässing svart från By Rydéns. En klassisk bordslampa med lyxig twist. Tillverkad i mässing och skärm i linnetyg. Finns i olika mått,färger samt  som golvlampa. Ljuskälla ingår ej. Volt/Max watt: 230V/40W Sockel: E27 Mått: H: 69cm, L: 40cm

Till butik
Driva bordslampa

Driva bordslampa

Driva är en snygg bordlampa som är enkel att placera ut i ditt hem. När lampan är tänd så skapas en spännande ljusspridning genom hålen i skärmen. Driva finns i färgerna mässing och mattsvart. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Passion bordslampa

Passion bordslampa

Stilren bordlampa i betong med en vit tygskärm. Passion är en snygg inredningsdetalj som passar i de flesta rum och interiörer. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Feliz bordlampa marmor/matt

Feliz bordlampa marmor/matt

Adventsljusstake i marmor & mässing. Feliz är en snygg och stilren bordslampa i vit marmor och mässing. Denna lampa gör sig lika fin som adventsljusstake såsom vanlig bords- och fönsterlampa året om. Passar utmärkt i det moderna hemmet såsom i det klassiska. Ljuskälla och dimmer ingår. H 45 B32 cm. Volt/Max watt/Sockel: 12V/3W/4XE10.

Till butik
Bordslampa Modelli

Bordslampa Modelli

Bordlampa Modelli är en dekorativ lampa med utstansade mönster som ger en vacker belysning. Modelli bordslampa gör sig lika fin som fönsterlampa. Tillverkad i guldfärgad metall.  Matcha ihop Modelli bordslampa med Flowerball taklampa för att skapa en helhet i din inredning. H31 Ø12 cm. Volt/Max watt/Sockel: 230V/40W/E14

Till butik
Cone bordslampa

Cone bordslampa

Snygg konformad bordlampa från By Rydéns. Cone finns i flera färger och passar perfek ihop med en 125 mm glob. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Mallory fönsterlampa

Mallory fönsterlampa

Unika fönsterlampan Mallory i klart glas med ett flätat rep runtom glaskupan. Kombinera med en snygg designglödlampa för bästa synliga resultat. Finns även i varianterna taklampa och bordlampa. Sladdlängd: 350cm med stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bordlampa Sikri

Bordlampa Sikri

Stilmedveten bordslampa som får ditt hem att glänsa. Sikri är en snygg och dekorativ bordslampa med form av ett klot. Denna lampa ger en stilmedveten och avslappnad känsla i ditt rum. När lampan är tänd ger den ifrån sig ett mjuk och behagligt ljus. Gör sig även lika fin som fönsterlampa. Tillverkad i guldfärgad metall. Ljuskälla ingår ej.  Ø28 cm.  Max watt/Volt/Sockel: 60W/230V/E27. Matcha ihop med taklampan ur samma serie för att skapa en helhet i din inredning.

Till butik
Bordslampa kvadrat

Bordslampa kvadrat

Kvadrat bordslampa mässing från By Rydéns. Kvadrat är en lampa med lyxig och stillfull design. Denna lampa är tillverkad i mässingsfärgad metall samt skärm i textil.  Kvadrat bordslampa passar lika bra i fönstret som på bordet. Volt/Max watt: 230V/30W Sockel: E27 Ljuskälla ingår: Nej Mått: H: 35cm, Ø: 24cm

Till butik
Believe bordlampa

Believe bordlampa

Believe bordlampa i svart med en snygg skärm med kopparinsida. Ger ett varmt och behagligt sken. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Leon bordlampa LED

Leon bordlampa LED

En modern, mattsvart bordlampa i metall med lyxiga detaljer i mässing. Den är utrustad med LED-belysning och har en justerbar arm efter behov. Integrerad LED-belysning.

Till butik
Skärm Fold

Skärm Fold

Snygg lampskärm som passar i alla rum. Fold är en snygg konformad lampskärm. Denna lampskärm är tillverkad av blåfärgad taft och gör sig lika fin i husets alla rum (ej våtrum). Matcha ihop Fold lampskärm med någon av våra bordslampor eller fönsterlampor. Fäste toppring. H20 Ø24 cm

Till butik
Bordslampa Flake

Bordslampa Flake

Stilren cylinderformad lampa i glas. Bordslampa Flake är en stilren och cylinderformad lampa. Denna lampa skapar en stilren och exklusiv atmosfär i ditt rum. Passar i husets alla rum. Tillverkad i vitfärgad glas med matt finish. Ljuskälla ingår ej. H40 cm. Volt/Max watt/Sockel: 60W/230V/E27

Till butik
Feliz bordlampa matt

Feliz bordlampa matt

Modern ljusstake i marmor med metallpinnar, ljuset på ljusstaken kan du enkelt reglera med sladdimmern. Ljuskällor ingår.

Till butik
Apollo bordlampa

Apollo bordlampa

En stilren bordlampa i metall med två ljuskällor. Den är i mattvit färg och har detaljer i krom. Går att vrida och justera. Ljuskällor ingår ej.

Till butik
Bordlampa Hermine matt

Bordlampa Hermine matt

Dekorativ bordslampa som ger en ombonad känsla i ditt rum. Hermine bordslampa är en dekorativ lampa i matt mässing. Denna cylinderformade skönhet har vackert utstansat mönster. Lampan ger ett behagligt och varmt ljus vid belysning. Denna bordslampa gör sig lika fin som fönsterlampa. Matcha ihop med Taklampan, golvlampa eller vägglampan i samma serie. Ljuskälla ingår ej. H28 Ø14 cm.  Volt/Max watt/Sockel: 230V/40/E14

Till butik
Bordslampa Flake

Bordslampa Flake

Bordlampa Flake från By Rydéns. Flake är en cylinderformad  bordslampa tillverkad i Vitfärgad glas med matt finish. Finns två olika storlekar. H30 cm. Volt/Max watt/Sockel: 60W/230V/E27  

Till butik
Feliz bordlampa Zink

Feliz bordlampa Zink

Modern ljusstake i marmor med metallpinnar, ljuset på ljusstaken kan du enkelt reglera med sladdimmern. Ljuskällor ingår.

Till butik
Straight bordlampa 7

Straight bordlampa 7

En snygg sandvit ljusstake i metall. Ljusstaken går att dimma och ger ett stämningsfullt ljus. Finns även i andra färger. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bordlampa Etui

Bordlampa Etui

Praktisk lampa med förvaring för smycken. Etui är bordslampa är en lampa i en häftig form. Basen består av ett etui klätt i filt dvs ett fack med plats för förvaring av ex smycken eller medicin eller något annat litet som du inte vill tappa bort. Tillverkad av vitlackad metall med matt finish och vit bomullsskärm. Transparent kabel, 2 m medföljer. Ljuskälla ingår ej.  H53 Ø13 cm. Volt/Max watt/Sockel: 230V/15W/E27.  

Till butik
Bordslampa Adele

Bordslampa Adele

Bordslampa Adele från By Rydéns. En stilsäker lampa  tillverkad i betong och textil. Passar lika bra i fönstret som på konsolbordet. ljuskälla ingår ej. Volt/Max watt/Sockel: 230V/30W/E14 H50 13 cm.

Till butik
Compass lampfot

Compass lampfot

Vacker och stilren bordlampa, med vita ben. Passar fint i alla typer av inredningsstilar.  OBS: Skärm ingår ej! Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Trumpet bordlampa

Trumpet bordlampa

En snygg, stilren och enkel bordlampa i metall, och med en skärm av bomull. Snygg, sandvit färg. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Plafond Amadeus antik

Plafond Amadeus antik

Amadeus är en vacker och dekorativ plafond. Denna taklampa är i antik mässingfärgad metall med exklusiva prismor i glas. Lampan är droppformad och ger ett mjukt ljus vid belysning. Mellan prismorna följer en tråd av antik färgad metall. Denna plafond gör sig lika fin i det klassiska hemmet så som det moderna. Ljuskälla ingår ej. Material Metall/glas. Finns som bordslampa och taklampa. H39 Ø30 cm  Volt/Max watt: 230V/15W/ E27

Till butik
Melton bordlampa

Melton bordlampa

Melton bordlampa i silver med ett dekorativt mönster. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
General lampfot

General lampfot

En snygg lampfot i trä med kromade metalldetaljer. Lampan är justerbar i höjden – höj och sänk din bordlampa efter eget behov. OBS: skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Tiara bordlampa

Tiara bordlampa

Tiara bordlampa med stomme i metall och akrylprismor. Transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik