Bordslampor i porslin (keramiska bordslampor)

Lampa On the Edge

Lampa On the Edge

On The Edge är en lampa med flera användningsområden, formgiven av Noidoi för danska Menu. Lampan är tillverkad av keramik, och dess utförande gör att du kan använda

Till butik
Nicci bordlampa

Nicci bordlampa

Vacker bordlampa som kommer i tre tidlösa färger: vit, svart och grå. Foten är i keramik och skärmen är i textil. Fin och stilren, passar perfekt i ditt fönster eller att pryda bänken. Sladdlängd: 150cm, textil. Diameter på foten: 12cm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Li Jing vit/blå + Sofia skärm

Li Jing vit/blå + Sofia skärm

Li Jing är en fantastiskt vacker bordslampa, tillverkad i porslin med ett blått och vitt blomstermönster och mässingfärgad sockel. Bordlampan kommer komplett med den stilrena skärmen Sofia som är tillvekad i lin. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Pasadena bordslampa keramik

Pasadena bordslampa keramik

Pasadena bordslampa i svart/grå keramik från Artwood. Lampan levereras utan skärm, du hittar lampskärmar underLampskärmar? längre ner. På bilden visas lampan med en Classic Ø50 cm lampskärm i grå mocka. Sockel: E27, Max 40 w Mått: Diameter Ø36 cm, Höjd 50 cm

Till butik
Cous bordlampa

Cous bordlampa

Cous bordlampa, med en fot i keramik kombinerat med en vit textilskärm. Lampan är skapad i en rund och mjuk design, antingen svart eller blå fot samt stilrena detaljer i antikmässing. Foten har även slitna detaljer som gör att den ser välanvänd ut. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Zhang Li Lampfot porslin

Zhang Li Lampfot porslin

Zhang Li är en mycket snygg lampfot i porslin. Kombinera med en dekorativ glödlampa så har du en riktigt snygg och lite anorlunda bordlampa. Det fina mönstret fås i antingen blått, grått eller beige.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Pasadena bordslampa keramik brun

Pasadena bordslampa keramik brun

Pasadena bordslampa i brun och beige keramik från Artwood. Lampan levereras utan skärm, du hittar lampskärmar underLampskärmar? längre ner. På bilden visas lampan med en Classic Ø50 cm lampskärm i brun mocka. Sockel: E27, Max 40 w Mått: Diameter Ø36 cm, Höjd 50 cm

Till butik
Trondio bordlampa

Trondio bordlampa

Trondio är en enkel och stilren bordlampa i vit keramik och en vit tygskärm. Den är lätt att placera och passar i alla typer av rum. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bordslampa Dash

Bordslampa Dash

Stilfull och modern bordslampa från Globen tillverkad i blå-vit mönstrad keramik, kromade detaljer och vit linneskärm. Transparent sladd med brytare ingår. Höjd: 55 cmDiameter: 29 cmLamphållare E27 Max 60W Rek. Glödlampa: E110 Glob klar

Till butik
Circle bordlampa

Circle bordlampa

Circle är gjord i keramik med en dekorativ kula. Skärmen är i bomull. Kommer i två olika färger. Skärm: 34x22cm Transparent kabel och brytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bordslampa Cone

Bordslampa Cone

Vacker skogsinspirerad bordslampa i form av en grankotte från Globen. Lampan är tillverkad i genomlyslig vit keramik med transparent kabel och brytare. Höjd: 20 cmDiameter: 14 cmLamphållare E14 Max 25W Rek. Glödlampa: L161 LED Kron

Till butik
NO.2 Bordslampa

NO.2 Bordslampa

En stilfull bordslampa i keramik med vit skärm. Kommer i olika färger. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Cherry

Cherry

Vackra bordlampan Cherry tillför en härligt romantisk touch i det rummet du väljer att placera den i. Med sin mjuka vita textilskärm och blommiga fot i keramik så är Cherry en riktigt härlig lampa som klär alla typer av rum. De mässingfärgade detaljerna binder samman skärm och fot på ett mycket trivsamt sätt som höjer lampan ytterligare. Cherry finns även i en större storlek. Sladdlängd: 200cm, transparent sladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Pineapple bordlampa

Pineapple bordlampa

En snygg bordlampa i vitt med en fot i keramik och en skärm i textil. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Altas bordlampa

Altas bordlampa

Vacker och stilren bordlampa med en fot i keramik och matchande vit tygskärm. Foten har ett vackert mönster som ger lite extra liv åt lampan. Passar enkelt in med de flesta inredningsstilar och interiörer. Strömbrytare + matchande vit sladd. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Ruby bordlampa

Ruby bordlampa

Ruby är en snygg, stilren och modern bordlampa i keramik som finns i både vit, silver och guld. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Sorita 1 bordlampa

Sorita 1 bordlampa

Vackra bordlampan Sorita är tillverkad i keramik, med en träfärgad topp på foten och en vacker, behaglig textilskärm. Sprider ett bra och behagligt ljus genom skärmen när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Stripe bordlampa

Stripe bordlampa

Bordlampa Stripe i keramik med en fin skärm. Finns i två fina färger. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Sorita 2 bordlampa

Sorita 2 bordlampa

Sorita är en vacker och unik bordlampa med fot i keramik och grå textilskärm. Spännande och tuff bordlampa som sätter en härligt touch på inredningen.  Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Shade

Shade

Bordslampa i keramik med matt yta och textilskärm. Inkl. 1,2 m sladd med strömbrytare och stickpropp. Ljuskälla – E14 Max. 40W Höjd – 260mm Skärmhöjd – 130mm Skärmdiameter – 140mm

Till butik
Prestwick bordlampa

Prestwick bordlampa

Snygg och stilren bordlampa i keramik med en behaglig och trendig grå yta. Använd gärna en dekorativ glödlampa i bordlampan för att sätta din egen touch på den. Utrustad med strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Rocky

Rocky

Bordslampa i keramik med högblank yta och textilskärm. Inkl. 1,2 m sladd med strömbrytare och stickpropp. Ljuskälla – E14 Max. 40W Höjd – 200mm Skärmhöjd – 100mm Skärmdiameter – 150mm

Till butik
Lampe opal

Lampe opal

Ståtlig och stilig bordlampa med fot i keramik och ett opalvitt glas. 2,5m tygsladd med stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Snygg

Snygg

Svart keramik stomme med en tygskärm bildar en liten och snygg:) bordlampa. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Stone Lamp bordlampa

Stone Lamp bordlampa

Vackra bordlampan Stone Lamp, gjord i keramik med lätt färgad glaskupa och svart textilsladd. Lampan är utrustad med dimmer så att du enkelt kan ställa in ljusstyrkan efter behov av ljus. Använd gärna en dekorativ glödampa för att skapa din egen touch på lampan. Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Bordslampa Fang Hong med skärm

Bordslampa Fang Hong med skärm

Bordslampa Fang Hong med skärmEtt bra ljus är viktigt för både synen och trivseln och ännu bättre blir det om lampan i sig är en fröjd för ögat! Fang Hong är en mycket fin lampa som gör hemmet vackert och ombonat! Lampan är gjord i porslin och målad med ett dekorativt mönster i vitt och blått. En offwhite-färgad skärm av lintyg medföljer! Låt Fang Hong lysa upp i ditt hem!Höjd inkl skärm: 58 cmBredd med skärm: 35 cmSockel: E27, 40WLampfotens storlek: höjd 38cm, bredd 22,5 cm, djup 22,5cm

Till butik
Lora bordlampa

Lora bordlampa

Snygga bordlampan Lora med en mönstrad fot i keramik kombinerat med en vit textilskärm. Foten fås i färgerna grön, blå eller vit, alla med en dekorativ silvrig lamphållare. Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Bordslampa Li Jing

Bordslampa Li Jing

Vacker bordslampa Li Jing med skärm Lampor ska vara både funktionella och vackra! Det stämmer in mycket väl på denna höga bordslampa som är tillverkad i porslin och har ett vackert blå/grått mönster! En skärm i snyggt offwhite-färgat lintyg ingår! Så lys upp och försköna ditt hem med Li Jing!Höjd inkl skärm: 68 cmBredd med skärm: 35 cmLampfotens storlek: höjd 49cm, djup 20cm, bredd 20cm. Sockel: E27 max 40W

Till butik
Melanie bordslampa

Melanie bordslampa

Melanie bordlampa i runda, mjuka former och antingen vit eller blå fot i keramik. Rund vit textilskärm med skärmring. Mycket snygg bordlampa som passar lika bra i fönstret som den gör på bänken eller byrån. 150cm sladd + sttrömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Barnlampa Balloon

Barnlampa Balloon

Barnlampa Balloon vit Fin lampa från svenska företaget ByOn i form av en luftballong. Lampan är gjord i porslin och i en fin vit färg som gör den stilfull och enkel. 18 x 18 x 30 Gjord i porslin Dekorativ bordslampa Lampa köps separat Vit luftballong Barnmöbler ska vara praktiska samtidigt som de är fina och sköna. För att göra barnrummet stilfullt och ombonat kan man använda olika accessoarer. Denna barnlampa i form av en luftballong ger ett stilfullt intryck i rummet och ger ett mysigt sken. Kan användas som mysbelysning när barnet ska sova eller istället för nattlampa om barnet inte vill ha helt mörkt. Lampan, som är gjord i porslin och ser ut som en vit luftballong, kommer ge ett ombonat uttryck i barnrummet. Den rengörs enkelt med en torr och mjuk trasa. Lampa är inte inkluderat utan köps separat. Den kan med fördel även användas i andra rum som en en fin detalj.

Till butik
Stephanie bordlampa

Stephanie bordlampa

Stephanie bordlampa är enkel och snygg, med en snyggt mönstrad fot i keramik och en vit tygskärm. Finns i två olika färger. 150cm sladd + strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Li Jing mörkblå + Sofia skärm

Li Jing mörkblå + Sofia skärm

Li Jing är en fantastiskt vacker bordslampa, tillverkad i mörkblå porslin med ett härligt blomstermönster och mässingfärgad sockel. Bordlampan kommer komplett med den stilrena skärmen Sofia som är tillvekad i lin. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Angela bordlampa

Angela bordlampa

Angela är en mycket trevlig bordlampa med en härligt designad fot i antingen svart eller vit keramik. Både den svarta och vita lampan har en matchande textilskärm med skärmring. Sladdlängd: 150cm, matchande. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Li Jing vit/grå + Sofia skärm

Li Jing vit/grå + Sofia skärm

Li Jing är en fantastiskt vacker bordslampa, tillverkad i porslin med ett grått och vitt mönster och mässingfärgad sockel. Bordlampan kommer komplett med den stilrena skärmen Sofia som är tillvekad i lin. Ljuskälla ingår ej.

Till butik