Bordslampor i betong

Globen Lighting Bordslampa Rumble

Globen Lighting Bordslampa Rumble

Globen Lighting Bordslampa Rumble Betong / Mattsvart från Globen Lighting

Till butik
Betong rund E14

Betong rund E14

Liten och nätt bordlampa i betong med en mässingfärgad sockel. Gör sig kanon som stämningshöjare på nattduksbordet eller byrån! Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Hübsch Bordslampa 18x

Hübsch Bordslampa 18x

Hübsch Bordslampa 18x27cm – Betong/glas från Hübsch

Till butik
Pin bordlampa

Pin bordlampa

Pin bordlampa i betong med en mässingring precis vid sockeln. Svart tygsladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
House Doctor Bordslampa Pin

House Doctor Bordslampa Pin

House Doctor Bordslampa Pin Ø 13×10 cm – Betong från House Doctor

Till butik
Rumble bordlampa

Rumble bordlampa

Ny härlig bordlampa med snygg kombo av betong och metall. Går att få i mässingskärm eller svartlackerad. Tvinnad kabel med strömbrytare och sladd. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Hübsch Bordslampa 15x15x

Hübsch Bordslampa 15x15x

Hübsch Bordslampa 15x15x50 cm – Betong/silver/svart från Hübsch

Till butik
Passion bordslampa

Passion bordslampa

Stilren bordlampa i betong med en vit tygskärm. Passion är en snygg inredningsdetalj som passar i de flesta rum och interiörer. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
House Doctor Bordslampa

House Doctor Bordslampa

Bordslampa i betong med modern industrikänsla från House Doctor. Stilren lampa som trots sin storlek ger mycket känsla till ett rum. Diameter: 13 cmHöjd: 10 cm Watt: max 40Sladd: 2 m Ljuskällan tillkommer ej

Till butik
JWDA bordlampa

JWDA bordlampa

JWDA är en bordlampa som tillför både stil och elegans i ditt hem. Samtidigt är den enkel och diskret – passar in i de flesta miljöer. JWDA har en oval kupa i opalglas, en stabil fot i betong och detaljer i mässing. Låt denna vackra skapelse få pryda ditt sängbord, skrivbord eller soffbord. Justera enkelt ljusstyrkan med hjälp av dimmern som är placerad på betongfoten. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej. 

Till butik
Adele bordlampa

Adele bordlampa

Bordlampa Adele med betongfot och en vit tygskärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Linda bordslampa

Linda bordslampa

Linda är en liten modern bordslampa från Watt & Veke som är gjord av betong och stål med en guldplaterad yta. Använd henne med en naken glödlampa och ha bredvid sängen eller varför inte i bokhyllan? E27. Ljuskälla ingår ej. Passar bra med Halo globe 125 glödlampa LK8385218.

Till butik
Cono concrete bordlampa

Cono concrete bordlampa

En modern bordlampa med betongfot och detaljer i trä. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Twiggy bordlampa

Twiggy bordlampa

Twiggy bordlampa i grå betong med ett rökfärgat glas. Snygg detalj i kopparhylsan som omger själva lamphållaren. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Albin bordslampa

Albin bordslampa

Albin är en stilig bordslampa från Watt & Veke gjord av betong och rökfärgat glas. En snygg inredningsdetalj som ser extra fin ut med en dekorativ ljuskälla. Ljuskälla ingår ej. Max 40W, E27. Passar bra med LB globe gold 80 glödlampa, LK442414

Till butik
Pamela bordlampa

Pamela bordlampa

Pamela är en fantastisk lampa med en bas i mörkgrå betong och en munblåst glaskupa med vackra bubblor. Lampan blir otroligt vacker när den är tänd och sprider en härlig ljusbild i rummet. Mycket behaglig och dekorativ bordlampa där ljuskällan skymtar genom glaset. Fotens diameter: 10cm. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Linda

Linda

Linda är en liten, modern bordlampa. Den är gjord av betong i kombination med glänsande mässing eller koppar. Använd Linda med en stor dekorationsglödlampa och placera den i din bokhylla eller på en hög med tidningar på soffbordet. På bilden visas lampan med ljuskälla, denna ingår ej, se rek. ljuskälla.

Till butik
Linda bordslampa koppar

Linda bordslampa koppar

Linda är en liten modern bordslampa från Watt & Veke som är gjord av betong och skinande koppar. Använd henne med en naken glödlampa och ha bredvid sängen eller varför inte i bokhyllan? Ljuskälla ingår ej. Passar bra med Halo globe 125 glödlampa LK8385218

Till butik
Pax bordlampa

Pax bordlampa

Pax är en stiligt formad bordlampa i mörk betong med ett mönster av trianglar. Mycket stilren bordlampa som passar in i de flesta miljöer, samtidigt som den är diskret. Kombinera med en dekorativ glödlampa av egen smak för att sätta prägel på bordlampan. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Stella

Stella

Bordslampa i betong med svartvit sladd och strömbrytare på lampan. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bordslampa Peacebubble rökgrå

Bordslampa Peacebubble rökgrå

Peacebubble bordslampa rökgrå Bordslampor som Peacebubble bordslampa rökgrå blir en stilren detalj i hemmet. På den vackra foten har den även ett fredligt budskap i form av ett fredsmärke. Trendig och stilren design Nätt och lättplacerad Härlig mix av betong och glas Fint sken Fredsmärke på lampfoten Ø20 x H30 cm En lampa som Peacebubble bordslampa rökgrå ger ett fint sken. Lampor med en synlig ljuskälla som denna, ger hemmet en dekorativ och tuff känsla. Den är liten och nätt vilket därför gör den mycket lättplacerad. Foten är tillverkad av grå betong och tillsammans med glaslampan skapas en fin kontrast. Bordslampans stilrena design passar in i många olika hem och miljöer. Designern Åsa Gessle har med sin produkt Peacebubble bordslampa rökgrå lyckats skapa en bordslampa som är mer än bara en lampa. Den har även ett fint budskap. Fredsmärket på betongfoten gör den inte bara unik, utan även vacker och meningsfull. Peacebubble hjälper garanterat till att skapa en trevlig atmosfär i ditt hem.

Till butik
Peacebubble bordlampa

Peacebubble bordlampa

Bordlampan Peacebubble är stabil, stilren och otroligt snygg! Lampans fot är i betong och kupan är i glas. Välj mellan färgerna rökgrå, amber och rosa på glaskupan och kombinera med en snygg ljuskälla som visar bak glaset. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Pim

Pim

Bordslampa i betong med svart/vit sladd och kopparhylsa. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bordslampa Peacebubble

Bordslampa Peacebubble

Peacebubble bordslampa rosa Peacebubble bordslampa rosa är en modern lampa som sticker ut. Kombinationen av betong och rosa glas blandar det hårda och det söta på ett sätt som skiljer sig från andra bordslampor. Designad av Åsa Gessle Skapad av betong och glas Betongen har ett fint peacemärke Mycket stabil Hög kvalitet Ø20 x H30 cm Peacebubble bordslampa rosa är en söt lampa med en tuff fot i betong. Utformningen av foten gör den mycket stabil men även vacker med ett peacemärke som en fin liten detalj. Den unika kombinationen av betong och glas gör att lampan sticker ut bland andra lampor, samtidigt som den stilrena designen gör att den passar in i de allra flesta hem. Peacebubble bordslampa rosa är designad av Åsa Gessle som brinner för att skapa inredning med budskap. Denna söta bordslampa förmedlar fred med sitt lilla peacemärke. Det är en tidlös lampa som även passar väldigt bra in i rådande inredningstrender. Med sitt fina rosa glas lyser den upp i rummet även när den är släckt.

Till butik
Float bordlampa

Float bordlampa

Float är en riktigt snygg och stilren bordlampa med en stabil fot i betong, kombinerat med en mattsvart metallskärm. Enkel att rikta och justera efter behov. Sladdlängd: 250cm, svart tygsladd. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Buddy

Buddy

Bordslampa med betongfot och klarglas glasklocka. Levereras med matchande textilkabel. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bordslampa Peace bubble

Bordslampa Peace bubble

Peacebubble bordslampa amber Peacebubble bordslampa amber lyckas med att både följa de senaste inredningstrenderna, samtidigt som den stilrena designen gör den tidlös. Det är inte längre svårt att hitta bordslampor som uppfyller dessa motstridiga krav. Designad av Åsa Gessle Behagligt, stämningsgivande ljus Stabil konstruktion tack vare betongfoten Stilren, därmed både modern och tidlös Peacemärke i betongfoten: ett ställningstagande för fred Ø20 x H30 cm Peacebubble bordslampa amber är formgiven av Åsa Gessle. Det är en lampa som är både modern och tidlös, och passar därmed in i de flesta hem oavsett inredningsstil. Lampor kan se ut på olika vis, men de sticker sällan ut ur mängden. Detta har Åsa Gessle ändrat på, genom att bland annat gjuta in ett peacemärke i betongfoten, som ett ställningstagande för fred. Peacebubble bordslampa amber passar utmärkt i flera rum och situationer, tack vare sin vackra design, stabila konstruktion och behagliga ljus. Det är en bordslampa som fungerar lika bra som belysning och stämningsgivare, som en vacker dekoration även när den är släckt. Kombinationen av det skira glaset och den hårda betongfoten gör att den uppfattas som både romantisk och industriell.

Till butik
Bristol bordsfot

Bristol bordsfot

Bristol är en stilren och enkel bordlampa i antingen vit marmor eller betong. Lätt att placera i ditt hem och blir otroligt snygg i kombination med en dekorativ glödlampa.  Sladdlängd: 180cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej.  

Till butik
Betono

Betono

Betono bordlampa med fot i betong och tygskärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bordslampa Passion betong/vit

Bordslampa Passion betong/vit

Trendsäker bordslampa i betong. Passion bordslampa  är en snygg och stilren lampa med balanserad komposition. Med denna bordslampa skapar du enkelt en industriell och trendmedveten känsla i ditt rum. Gör sig lika fin på bordet såsom i fönstret. Tillverkad i betong och textil. Ljuskälla ingår ej. H42 B36 cm.  Volt/Max watt:230V/40W/E27    

Till butik
Base bordlampa

Base bordlampa

Base är en fantastisk bordlampa med en fot i betong, samt svart tygskärm och sladd. Den stilrena och praktiska betongfoten kan du använda som avlastningsplats för nycklar eller smycken.  Sladdlängd: 180cm, svart tygsladd. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bordslampa Adele

Bordslampa Adele

Bordslampa Adele från By Rydéns. En stilsäker lampa  tillverkad i betong och textil. Passar lika bra i fönstret som på konsolbordet. ljuskälla ingår ej. Volt/Max watt/Sockel: 230V/30W/E14 H50 13 cm.

Till butik
Armstrong bordlampa

Armstrong bordlampa

Otroligt stilren och härlig bordlampa, med en fot i betong och skärm i svart metall. Snygg design och enkla färger som gör att lampan är lätt att placera i ditt hem. Sladdlängd: 230cm, svart tygsladd. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
E

E

Ur serien E-27 hittar du trendiga och stilrena lampor från Tove Adman. Lamporna finns i olika träslag och i betong. Lampan är i betong och är en bordslampa som går bra att ha på skrivbordet men även i fönstret. Material: BetongStorlek: Höjd 13,5 cm, &Oslash 13 cmVikt: 1,2 kg En glödlampa på 19 W ingår

Till butik
Gina bordlampa

Gina bordlampa

Trevlig bordlampa med en fot i betong, kombinerat med en vit textilskärm. Placera i ditt fönster, på bänken eller på nattduksbordet. Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Skrivbordslampa Tove Adman

Skrivbordslampa Tove Adman

Den snygga och unika skrivbordslampan från Tove Adman passar perfekt för skrivbordet. Lampan matchas lätt med de andra produkterna till skrivbordet och kontoret. Skrivbordslampan är i betong och mörk valnöt. Lampskärmen är klädd i svart textil och lampan har en svart sladd med strömbrytare. Material: Betong, valnöt och textilStorlek: Höjd 34 cm, Längd 10 cm, Bredd 11,3 cmVikt: 1,5 kgOBS använd endast LED lampor Max 3 W ( = ca 25 W)

Till butik
Albin bordlampa

Albin bordlampa

Albin – en cylinderformad, snygg bordlampa i rökfärgat glas som går lite åt det blå hållet, samt en fot i betong. När lampan är tänd sprids ett behagligt och dämpat ljus genom klaskupan.  Ljuskälla ingår ej.

Till butik
Bordslampa Rumble

Bordslampa Rumble

Rumble är en elegant bordslampa från Globen Lighting, designad av Tess Palm. Den fina lampan är tillverkad i betong med preforerad metallskärm i mattsvart. Två meter svart textilsladd och brytare ingår. Höjd: 20 cmDiameter: 10 cmLamphållare E14 Max 40WRek. L175 LED Filament Klot Design: Tess Palm

Till butik
Alberta bordlampa

Alberta bordlampa

En otroligt stilren och elegant bordlampa med en fot i betong och en djupgrå glasskärm (lite blå finish). Vacker rund och mjuk design. När lampan är tänd så sprids ett behagligt ljus genom glaskupan. Ljuskälla ingår ej.

Till butik